sunset

Igårkväll

shoppingdag

Hej :)) Idag tog vi en taxi in till staden Patong. Vi var på typ ett torg med två stora shoppingcenter! Jag köpte bara en skjorta och en hatt,  jag vart så trött så jag orkade typ inte kolla så noga. Men det fanns mycket shopping, mer än jag trodde :D 

härligaste dagen hittils

Hola! 
Efter frukosten tog vi en båttur till läängst bort på stranden, till ett ställe som hette Layan Beach. Det var jääätte fint! Och inte nå mycket folk där heller. Soligt var det också så jag har lyckats bränna mig lite här och var.. Sen gick vi hem och stannade på vägen och åt lunch :) 
 

Snart marknad

Hej gullisar. 
Idag är det regnigt här.. Jag och pappa har tränat på stranden men man orkar typ inget pågrund av värmen.. Men snart ska vi åka på marknad, kan ju vara skönt att det inte är soligt då :) Hoppas att det finns lite shopping där!
Vi hörs mer sen. 

bird


strandpromenad

Tjo. Vädret idag har inte varit såå dåligt som vi trodde igår, fast det har fortfarande inte vart soligt :/ Men efter lunchen så gick vi en promenad längs stranden, köpte glass och badade i havet. Vi var i stort sett själva där vi la oss :) Men vädret ser ut att bli bättre nästa vecka så får hoppas att det stämmer! 
 

varmt

Vädret idag har varit mulet, men jättevarmt! Måste vara över trettio grader på dagen! Btw, idag så åt vi lunch på restaurangen som vi åt på första kvällen, den har blivit en favorit :)) Tror vi ska dit och äta kvällsmat snart också. Sen gick vi längs stranden och in lite i "staden", men det finns inte så mycket shopping där vi var iallafall. Sen har vi svalkat oss vid pooolen, men imorgon ska det bli dåligt väder.. Antagligen. Så då får man väl börja göra lite läxor då.. 
Hejdååå puss

Happy birthday sistaaa

Idag fyller min syster Natalie 23 år, grattis grattis ! Love u♥

andra dagen

Hej, andra dagen!
Just nu sitter jag på våran balkong och klockan är elva på kvällen, det är typ 30 grader nu också?! sjukt varmt äre iallafall, jätte härligt! 
 
Idag har vi mest slappat, solat och badat :) Men nu på kvällen när vi skulle gå och äta började det åska, blixtra och regna värsta mycket :O Fast det gick över ganska snabbt! 
Nu ska jag gå och läsa, godnatt!

fiint

Den första bilden är från våran utsikt från balkongen och den andra är vid poolen. Eller det finns ju sex pooler här och detta är bara en :O
 

nu är jag här

Heej ! 
Nu är vi här, i Thailand. Flygresan gick väl hyfsat bra, jag mådde lite illa men kunde sova ganska mycket iaf :) Vi kom hit till hotellet typ klockan ett, men vi fick vårat rum kvart över tre.. Sen har vi badat lite och nyss har vi varit och ätit middag vid stranden. Jättemysigt äre här iaf :D 
 
Här är klockan nio typ och i Sverige är den tre, såå ni vet att vi inte har samma tidsgrej.. Aja nu ska jag snart sova, godnatt!

One day

Hej! Idag fick jag ta farväl av mina vänner i skolan, det var sorgligt :'( men två veckor går fort! Ja, jag åker ju imorgon :D:D har packat och fixat nu på eftermiddagen, så nu äre klart :))

Imorgon åker vi hemifrån klockan tolv ungefär, tolv på dagen :) och planet går tjugo över sex! Men vi ska ha med oss datorn så jag kommer kunna blogga där nere, om internet är bra.. Jag kanske hinner blogga imon, vi får se! Pusshej


Nu top model

Hejsan! Har nyss kommit hem från Valbo. Följde med mamma och syrran dit :) var typ tomt på folk så det var skönt :D hittade lite kläder på rean som jag ska ha med mig när jag åker, tex en jättesöt klänning! :) sen åt vi kvällsmat på wayne's coffee också! Men nu ska jag kolla på top model ;)


godmorgon

Har inte orkat bloggat i helgen, i'm sorry for that. Igår så tränade jag hela dagen typ. Var först på gästriketräning i Gävle och sen åkte jag på vanlig träning i Åshammar :) Så mycket fotboll igår ♥ 
 
Nu sitter jag här hemma och ska till skolan snart. Mamma erbjöd mig skjuts, fick tid över så satt mig här :) Men vi hörs sen pööss!
 

It's friday

Hejjsan. Hade matteprov imorse, det gick bra som tur var. Sen hade vi en slapp dag, hade längdskidor på idrotten så fick vi sluta efter det. När jag åkte hem skulle jag ta med mappar till Sanna som är sjuk, så stannade jag på Coop och köpte en Ben and Jerry till na, snäll som jag är :) Och nu hade jag tänkt att packa, har inte blivit gjort dom gångerna jag sagt att jag ska göra det :)) Men hatar att packa, får typ panik.. Aja ha en bra fredag allihopa! 

Glad alla hjärtans dag !


Smärta

Jag ringde mamma och bad henne hämta mig från skolan, har sån hiiimla mensvärk, dör. Så nu ligger jag här i soffan med en värmekudde på magen. Tackar gudarna för den som uppfann den <3
När dehär går över ska jag börja packa lite och sååå. Aja hejdå


Kort dag

Gick till skolan idag eftersom jag mår bra nu, hyfsat iaf :) Och det är fortfarande många sjuka.. Men tur att jag blev sjuk nu, för jag åker ju till Thailand om en vecka och får INTE vara sjuk då! :D 
Iallafall så hade vi en kort dag idag, bara tre lektioner. Alla slutade efter lunch för vi hade typ "halv studiedag", så det var skönt! :) 

Hemma idag

Hej på er! 
Igår började jag få ont i halsen och i huvudet.. Så idag är jag hemma från skolan, men jag mår lite bättre nu :) Igår när jag var i skolan så var det typ 10 stycken i klassen som var sjuk, många som är sjuk nu tydligen.. 
 
Idag har jag iaf bara tagit det lugnt, har typ kollat på Pretty little liars hela dagen och ätit smoothie som jag gjorde. Tror jag ska till skolan imon iallafall ! 
Pusss

Myslördag

Igår kväll kände jag mig lite sjuk, typ svag i kroppen. Men känner mig bättre idag! Så jag mamma och pappa åkte till badhuset och simmade, bubblade och basta :) Det kan vara vääldigt skönt ibland !
Nu kom precis farmor så ska vi äta och kolla på melodifestivalen ! Hörs

Röjar-Ralf

Igår så hade vi ju nationella, och det gick inte så bra..
Men efter skolan så åkte jag, Sanna och Linnea ner på stan och fikade på café Deli och sen gick vi på bio :) vi såg Röjar-Ralf, den var asbra! Nya favorit filmen nu typ ;) Det var premiär så det var jätte mycket ungar där, och vi :')


lat

Imorse klockan tio över åtta hade jag tandläkartid. Det gick bra, haha :) Sen skjutsade pappa mig till skolan och det är väl typ det jag gjort idag. Har nyss städat lite på rummet, och hade tänkt att plugga lite svenska inför nationella imorgon men jag orkar intee. Tror jag ska läsa egenom det nu :)) 
 
seriösa å fina mm

Mellis

Har nyss kommit hem från skolan och nu sitter jag och äter mellis. Jätte intressant va?
Sen måste jag plugga spanska -.- åsså har jag nationella imon och ska sitta i tre timmar.. Så måste köpa nåt ätbart att ha med mig också..


Dos pruebas

Hej!
Måndag idag, började dagen med nationella muntliga i svenska. Det gick väl bra! Har ju som tema i år "utseende och identitet", och det är ju ett ganska lätt ämne att diskutera om :) har även svenska läsförståelse och skrivdelen nu i veckan..
Sen sista lektionen hade vi soprov, det gick bra! Så känns skönt att ha gjort dom här proven vi hade idag! :)
Nu ska jag till badhuset med mamma och syster och simma för det är nå speciellt där, vet inte riktigt..

Bild från idag när vi firade att våran lärare kommit tillbaka!


Pics


Rejält påklädd

Denna soliga dag ska jag, mamma, pappa, syster, hennes kille och deras hund till Storsjön och gå till stugan. Är påväg till trebo nu så jag uppdaterar er mer sen!


Ny byrå

Har vart dålig på att blogga jag vet, men har inte så mycket tid.. Idag iallafall har jag vart i Valbo och köpt en ny byrå, som teven står på men köpte den mest för jag behöver mer förvaring till mina kläder.. :) blev jätte nöjd med den!
Om en halvtimme ska jag kolla på melodifestivalen och bara mysa, puss!