Sommartid

Ni har väl inte glömt att ställa fram klockan en timme? Tur att mobilen gör det av sig själv.. :)
Efter frukost åkte vi ner till trebo och gick ut till stugan. Där gjorde vi upp en eld av massa gammalt skräp. Fint och varmt väder va det också :D


Glad påsk

Vi har inget internet nu för det har pajat.. Men det kommer tillbaka på typ tisdag/onsdag. Så kanske inte kommer kunna uppdatera lika mycket då :/

Idag har jag vart hos mormor och morfar och ätit påskmiddag. Jag älskar verkligen påskmat, samma med julmat! :)) Nu sitter jag och kollar på fångarna på fortet och sen ska jag sova, är jättetrött..
Men glad påsk på er! :D


skiing

Hej! 
Har nyss kommit hem från en härlig dag i Kungsberg. Fint väder, bra backar dock ganska mycket folk. Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, man blir allitd så slö efter man vart i kb.
Pöss

Påväg

Tjoo nu sitter jag, Sanna å Sofia i bilen påväg till kungsberg :D Anar att det kommer va isiga backar men hoppas inte de :/
Uppdaterar mer sen!


Påsklov !!

Nu har jag påsklov! Skönt med 10 dagars ledighet, fast egenliten är man inte ledig eftersom man får hem plugg på lovet.. 
Slutade tidigt idag iallafall, hade varken matte eller no-labb som var dom sista lektionerna. So-provet gick ganska bra, fast jag flummar jämt så mycket.. 
Efter skolan hämtade pappa mig så åkte jag ner till jernvallen och gymmade, nu är jag hemma och har precis duschat men ska kolla på PLL nu, så hejdåå

Dag 2 - tre saker som finns i mitt rum

En gitarr, fråga mig inte varför den står där..
Typ det bästa som finns i mitt rum! En väckarklocka som lyser i taket så man bara kan kolla i taket hur mycket klockan är om man vaknar mitt i natten :))
Högtalare

påskägg

Onsdag today. Gick inte full dag idag pga alla nior i Sandviken skulle på en föreläsning på Folkets hus. Det var en kille som berättade om hans liv, och att bli bortgift. Faktiskt intressant och roligt att lyssna på :D Sen åkte jag ner till jernvallen på fotbollsträning och nu sitter jag här och försöker plugga. Har so-prov imorgon på mellankrigstiden och känner att det kommer gå sådär.. 
 
Fick påskägg av mamma när jag kom hem också♥

Tisdag

Hej vänner :))
Idag har jag använt min nya vårjacka pga det härliga vädret, låt detta hålla i sig också!
Efter skolan har jag vart med Sanna och hon lärde mig cup song. Tyckte jag var ganska duktig :)) Men ska sova nu så Godnatt :*


det går uppåt

Idag har statistiken ökat ganska mycket! Det är mycket roligare att blogga då, så forsätt med det :) 
 
Skoldagen gick iallafall snabbt! Vi kollade film på både NO;n och SO;n så det var skönt. Sen hann jag bara hem och äta och sen åkte jag iväg till Gävle och tränade :) Men nu ska jag gå och sova, godnatt!

Dag 1 - En bild på mig + 6 fakta om mig själv

1. Jag skulle heta antingen Elin, Emma eller Ida. Så jag fick heta Emma i mellannamn :)
 
2. Jag är ganska snål av mig.
 
3. Jag har inte ramlat en enda gång i vinter, stolt!
 
4. Mina favoriter i 1D är Louis och Harry.
 
5. Jag har jäättemånga skal till min telefon..
 
6. Jag har sökt Sam på bessemer nu till gymnasiet.

Lista

Många gör denna lista nu så jag tänkte hänga på :) 

hur jag ser ut idag

Har kunnat tagit det väldigt lugnt nu på morgonen, jag vaknade tidigare än klockan ringde plus ska mamma skjutsa mig till skolan så jag slipper ta bussen :D Hann till och med ta outfitbilder!
 
 

Bilder från i fredags

Lånade några bilder från Julias blogg (www.lyngmo.myshowroom.se) från i fredags :)

Här håller vi på, eller ska, kolla på film :) njut av våran bjuutyy


Natti

Har nyss pluggat lite och innan det var jag på fotbollsträning. Har sovmorgon imorgon till kvart över tio pga har ingen No-labb, sjukt skönt! 
Efter skolan ska jag på gästriketräning i Gävle också, så det ska bli skoojj ! Men nu ska jag gå och sova, godnatt :)
 

Så himla nöjd

Idag har jag, mamma och syster vart i Valbo! Jag hittade mycket fint och jag är så nöjd :D 
Vårjacka från cubus, ca 500 kr.
Både tröjan under och jeansvästen är också från cubus. Det var 3 plagg betala för 2 så tröjan fick jag gratis och jeansvästen kostade 399 kr.
Från Ginatricot 129 kr.
3 trosor för 129 från Ginatricot. Och en BB-cream, och rouge från H&M.
Ett jättebra skal från Kjell och company för ca 150 kr.

Häjsan

Inatt har jag sovit hos Julia med några kompisar och firade henne eftersom hon har fyllt år! Vi åt pizza och kollade på film, två skräckisar. Scaaryy. Men vi hade det jätteroligt, har bara fått fyra timmars sömn så är ganska trött nu..

Idag kom pappa och hämtade mig vid elva. Sen har jag kollat på fotbollsmatch på jernvallen, jag å pappa hade min kamerazoom och fotade, så ska lägga upp lite bilder sen! :)
Nu är jag hos farmor och har precis ätit middag och efterrätt, alltid god mat här :))


hahahaha


Sanningar om mig

Jag har vart brunhårig.
 
För ca 3 år sen bröt jag foten när jag spelade en fotbollsmatch.
 
Jag har aldrig vart tillsammans med någon seriöst.
 
Mitt hår och mina naglar växer väldigt fort.
 
Jag har ansträngningsastma.
 
Något jag inte tycker om på min kropp är mina ben och min näsa.
 
Jag har ganska höga krav på mig själv och måste ha kontroll över saker, annars får jag typ panik.
 
Jag gillar inte att "vara i centrum".
 
Min "typ" av kille är nån med mycket humor och en snygg klädstil.
 
Jag använder nästan aldrig klänning pga jag känner mig för tjejig i det.
 

orkar ej

Suger på att uppdatera känner ja. Men alltså detta: jag vart helt fri från plugg och var glad, tills idag när jag fick reda på att jag har fyra prov nästa vecka! Alltså nej....... Orkar ej. Så kommer antagligen inte hinna blogga så mycket men ska försöka!

starstruck

Efter skolan så fikade jag och Sanna P på stan, på café deli och sen gick vi till jerntorget eftersom det var firande för saik där. Och Sanna L var saiks maskot Pigge :D haha så vi kollade på henne också, så fin så :)) Och Markoolio var ju där och sjöng, haha omg starstruck

Skulle publicerats tidigare

Idag har jag haft en slappdag igen. Jag och pappa gick ut på en promenad iallafall eftersom det har varit så fint väder! Nu är jag påväg till träning, lyssnar på bandyfinalen på radion också. Spännande, men saik ligger under nu :/


söt bild

Nu är jag trött, så ska gå och sova! Hoppas på att få sova ut imorgon också :)) Och imon är det söndag, gud helgerna bara svischar förbi ! Har iallfall träning på kvällen och innan får jag se vad jag hittar på, kommer antagligen bara ta det lugnt. Godnatt

Slappdag

Sov länge inatt, typ 11 timmar. Så sköönt! Har blivit trött fort på kvällarna dom senaste dagarna.. Så behövde sova ut. Aja vem bryr sig?
Idag har jag haft en slappdag. Följde med Sanna till Coop på förmiddagen och sen har jag tillbringat dagen i soffan. Kollade när saik damerna vann Sm-guld, också har jag pluggat till no-nationella tills tisdag men det är fett mycket och så svårt! Kommer säkert faila på det.
Men nu ska jag äta pasta och bacon, nomnom

Min goda smoothie som jag gjorde idag :))


behövligt med fredag

Hej vänner! Skönt med fredag! jaaa. Har vart i skolan idag, gjorde no-prov som gick hyfsat bra. Slutade vid tre och sen har jag inte gjort så mycket men nu på kvällen åkte jag och pappa ner till hemmakväll och hyrde film och sen åt vi på Jensas :) Antar att vi ska kolla på film nu såå hääjdåå

Kungsberget woho

Har haft en gryym dag i kungsberg! Perfekt väder, bra backar, lite folk och inga köer!
Och nu har jag nyss kommit hem och sitter å äter lite :) Ska börja göra mig iordning för matchen snart också, hur ska jag orka detta? Är sjukt trött! Men äsch det går bra


hahah dör näst sista bilden


Haalloj

Min dag idag: skolan, fotbollsträning, plugga. Ja typ så mina dagar ser ut :)) Men imorgon har vi friluftsdag på våran skola så alla nior ska vara i Kungsberg! Ska bli fett kul, längesen jag åkte nu :/ Och sen efter skolan ska jag till Gävle för jag har träningsmatch med gästrikelaget. Det är min första match med det laget så hoppas verkligen att det går bra!

Hehe jag å min älskli idag i skolan


Till final

Efter skolan vart jag sjukt sugen på smoothie! :O Och alltid när jag gör det har jag en tendens att göra för mycket.. Så det räckte och blev över :)) Annars så har jag pluggat lite och nyss kollat på saik som spelade sista avgörande semifinalen och dom vann, så nu är dom i final :D:D Kul för dom! Men nu ska jag sova, Godnatt


dom andra gör prov

Just nu sitter dom andra i min klass och skriver prov medans jag sitter här och lyssnar på musik :) Eftersom jag inte har varit här så ska jag få göra provet på fredag eller nåt. Men det verkar skitsvårt :O Snart äre lunch också, pannkaka♥
 
haha fint

Påväg till skolan

Godmorgon! Nu sitter jag på bussen och är påväg till skolan :) börjar nio så hade sovmorgon, skönt skönt! Hade bara tänkt att uppdatera lite men vi hörs sen efter skolan, puss!


Today's

~Jeans från h&m och tröja från Thailand~


Måndag

Är såå trött vill bara gå och lägga mig, men top model börjar om 10 min så nej det går inte för sig! Tidigare idag har jag vart i skolan, dagen gick ganska fort tycker jag :) Efter skolan har jag varit med Felicia, vi va här hemma hos mig och gjorde inte så mycket. Typ pratade och kollade på ett avsnitt av PLL :) myysigt! Men nu börjar det snart, hejdå !

Har nada bilder just nu alltså


Bubbleeees

Ser ni våran stora modelpotential? 

"Elin bloggaaa"

Sannas sa nyss att jag skulle blogga så okej.
Vaknade typ åtta och nu sitter vi och äter frukost och läser om Robin i tidningen :)) Idag ska vi kanske fota och sen har jag fotbollsträning. Verkar bli fint väder idag också, naaajs. Pusshejdå


Yeeyy Robiiin

Har nyss kollat klart på mello och Robin vann! (tror dock att alla vet det) Det är han värd, han vart ju fett glad. Såå söt :D Men snart ska vi sova tror jag, Godnatt !


Fotboll hela dan

Idag har jag varit på Gästriketräning, det var på Jernvallen. Det började tio så hade vi träning, sen åt vi lunch på Monroes och efter det hade vi en träning till. Askul var det, men jobbigt också! Hoppas på träningsvärk imon ;) 
Nu snart ska jag möta Sanna så ska vi gå till Coop och sen mysa framför melodifestivalen, så sover hon här också :) Vem tror ni vinner då? jag har typ ingen aning, många bra med ju! :O

skoldator

Nu befinner jag mig i skolan på bibblan och jag har nyss fått min skoldator. Asbraa ju :D

hennatatuering

Nu på eftermiddagen har jag gjort en hennatatuering. Det fanns inte så mycket fint att välja på men det blev en fjäril på handleden och den ska hålla i typ en till två veckor :)
 

converse

Igår på eftermiddagen åkte vi in till Patong igen för mer shopping. Jag köpte ett par converse på nån sportaffär, dom var asbilliga. Ca 300, sen vet jag inte om dom är äkta men skulle tro det. Handlade sex tröjor också, på en affär köpte jag fyra st och det blev typ 150 för allt! 
Kanske visar bilder på det sen men nu ska vi gå och äta våran sista måltid på restaurang :/ åker ju hem imorgon :D
 

Idag

solat, badat, tränat, ätit glass♥
 

vackert

Fler solnedgångsbilder.. Men det är ju så fint

lite efter men

Detta är skjortan och hatten som jag köpte när vi var och shoppade. Hatten kostade cirkus 50 kr och skjortan cirkus 70 :)