In love

Minns inte vad affären hette men märket är iallafall "only" och jag fick en Vera Moda-påse så antar att man kan hitta den där också. Den kostade runt 400 kr.

Inspiration från weheartit


Marknad

Idag bestämde vi oss för att åka till Ockelbo marknad. Ja i detta väder. Det var inte roligt alls att gå ute i regnet haha, men hittade det jag behövde så jag är nöjd. Och av en slump hittade jag en supersuperfin jacka i en affär som finns där i Ockelbo. Har tänkt titta på en ny höst/vårjacka så hittade jag denna. Visar er bild imorgon! När jag kom hem åkte jag direkt ner till Jernvallen och kollade när SIF tog hem tre poäng, roligt att se. Nu är det väldigt skönt att få sitta hemma i soffan och det ska jag nog fortsätta med hela kvällen. Puss!

Hundvakt

Idag är vi hundvakt åt Molly, min systers hund då dom är borta i Västerås för dagen. Faktiskt mysigt med en liten hund som kommer och gosar haha. Annars idag åkte jag och mamma ner till Rusta och Ica och handlade lite och nu har jag sån himla mensvärk. Ej nådigt. Blir iallafall två bra vm-matcher lite senare som man får kolla på. Gud vad mätt man kommer vara på vm sen.. Puss.

Tips på mascara

Sanna (som även fyller år idag, grattis igen!!) tipsade mig om denna mascara så jag testade den. Tycker den funkar väldigt bra så om du är ute efter en ny kan du ge denna ett försök. 

Resa bokad

Hej på er. Idag har det vart en bra dag. Började med en promenad med syster och Elvin, vi köpte mat och gick hit och åt och efter gick vi hem till henne. Lite senare åkte vi vidare hem till farmor och åt middag och efter middagen tittade vi på min systers pojkväns match. Så roligt att få spendera dagen med min gos och min älskade syster.
 
Fick även reda på att pappa har bokat resa till London på höstlovet, kan inte bli gladare just nu! London har alltid vart min drömresa och nu ska jag få åka dit! Vill bara att tiden ska gå snabbare.

Gårdagskvällen


Hårdträning

Har nyss kommit hem från BJ-arena. Blev ett hårdpass med pappa, måste hålla igång nu när vi har uppehåll från matcher och så. Vi körde mycket intervallträning, sååå jobbiiigt men väldigt bra. Ikväll blir det fotbollsträning och efter ska vi kolla på vm-match i Göransson :)

Outfit

Har nyss kommit hem från bion. Fyfan. Grät genom åtminstonde halva filmen. Tycker ni borde se den om ni inte gjort det, så fin. Annars åt vi i Gävle innan bion, mycket mycket gott. Nu blir det lite vm. Puss.
 
Hade på mig detta idag. 

The fault in our stars

Ikväll ska jag och Sanna gå på bio, ska se The fault in our stars. Är så taggad på denna film, har skyhöga förväntningar. Har också hört att den är en jättesorglig så kommer väl sitta och grina genom hela filmen haha. Innan vi tar bussen till Gävle ska jag göra synundersökning så jag kan börja med mitt övningskörande snart! Ska på första kursen på måndag. Pöss.

Ed Sheeran's nya album

Jag visste inte ens att Ed skulle släppa ett nytt album, så blev glatt överraskad när jag upptäckte det igår haha. Detta är min favorit so far.

New

Fick med mig detta hem från Valbo igår. En bikiniöverdel från Stadium, trosor från Ginatricot, strumpbyxor, träningslinne med inbyggd sport-bh och duschkräm från H&M. Köpte också en förvaringslåda från IKEA som jag har smink, nagellack, snoddar och sådant i. Väldigt praktisk då det var helt kaos i min låda förut haha..
 
Idag åkte jag till gymmet efter jag vaknat och vidare hem till syster efteråt. Nu ska jag snart äta och sen åka hem till Vendela och sova över där. Puss!

Denna regniga söndag

Gick och la mig hyfsat tidigt igårkväll och sov ut länge imorse, väldigt behövligt! Fast får huvudvärk om jag sover för länge haha.. Men såå värt det. Efter jag städat mitt rum åkte iaf jag och mamma till Valbo, hittade lite småsaker som jag kan visa bilder på imorgon. Åkte direkt därifrån hem till syster. Fick träffa min kusins barn August, såå söt!

Birthday party


Kalasoutfit

Sanna sov över här inatt så vi har haft mysmorgon men hon gick hem för ett tag sen. Har hunnit gjort mig iordning så ska snart åka vidare hem till syster för att fira Elvin! 
 
Klänning och lockar dagen till ära.

Grattis min gounge på ettårsdagen!!


Midsommarfirande

Igår var det midsommar. Som alla andra år åkte vi ut till stugan och firade med de andra där, klädde stången, fikade och dansade. Åkte hem på eftermiddagen och gjorde mig iordning för lite festligheter. En mysig och rolig midsommar! Pösss.

Vardagssmink

1. Fit me foundation stick brukar jag använda på röda områden som jag vill matta ut. Jag tycker den funkar väldigt bra, det känns inte som man är sminkad utan den ger ett väldigt naturligt resultat. 
 
2. Efter brukar jag ha vanligt puder i stort sett hela ansiktet så att sminket håller bättre. Brukar ha lite solpuder som rouge, tycker det blir mer naturligt än rosa rouge. 
 
3. Till ögonbrynen använder jag en ögonbrynspenna från h&m, den funkar helt ok. Ögonbrynsgelen använder jag för att fixa till formen och så att de "stannar på plats" haha. 
 
4. Ibland använder jag ögonskugga, dock inte så tydligt men lite ljusare typ. Kommer från h&m. 
 
5. "Rocket Mascara" från Maybelline har jag visat förut och den kör jag med än. Tycker den ger långa och fina fransar! 
 
Här har ni resultatet.

Små ändringar

Under tiden jag vart sjuk och bara suttit hemma har jag funderat på att byta bloggportal till devote, men bestämde mig för att stanna här på blogg.se. Har så mycket arkiv här som jag inte vill ta bort haha. Gjorde några små ändringar här på designen istället, lika bra att stanna. 
 
Är fortfarande sjuk, men har två alvedon i mig nu så mår hyffsat. Får se om jag följer med mamma till stugan lite senare. Kan ju lika gärna ligga där, fast finns typ inget internet haha... Vill verkligen bli bra nuuuu. Mamma kom hem med två tidningar igår så har iallafall något att göra. Puss!

Sjukling

Vaknade runt halv 9, fortfarande ont i halsen och allmänt dålig. Så det blir en hemmadag med en massa te. Kanske går ut på en promenad senare om jag mår bättre. Puss.

Throwback

Juni förra året

Match


Hade klockan på 7 imorse för sista seriematchen innan sommaruppehåll. Hagaström stod som motståndare, vi vann med 1-0. Jäättehärlig vinst! En bra tredjeplats ligger vi på nu. Fast mår inte så bra just nu. Var lite småkrasslig innan matchen men tog en tablett och körde ändå och nu mår jag typ ännu sämre... Inte bra alls. Men får vila mig nu och hoppas att det går över! Höörs.

Studenten


Det var sjuukt mycket folk i Stadsparken idag för att fira och gratta alla studenter. Jag och Sanna tog oss ner för att kolla lite, var dock inte så mycket att se haha. Vi lunchade på stan också och efter åkte vi hem till henne och bara chillade. Har nyss haft en timmes fotbollsträning och nu ska jag duscha och kolla på fotbolls-vm. Puss! 

Sommarlov

Nu har jag sommarlooov, finally. Ska bli så skönt med flera veckors ledighet! (kommer säkert sitta hemma mestadels av tiden och ha tråkigt haha). Skämt åsido... Ska iallafall åka iväg ikväll och fira in sommarlovet. Hoppas ni också får en bra kväll. Puss!
 

Spakväll



Följde med Vendela på ett träningspass, kan vara det jobbigaste jag gjort på länge alltså! När vi kom hem åt vi jäättegod pastasallad som ni ser på bilden. Sen hade vi lite spakväll, badade bubbelbad, hade ansiktsmask, hårinpackning, målade naglarna osv. Behövligt till imorgon då vi har skolavslutning! Måste upp tidigt dock, så godnatt på er! 

Jordgubbar och annat gott

Denna lediga dag har jag spenderat med vendis. Åkte dit vid lunchtid så gjorde vi bananpannkakor, aldrig ätit det förut så var roligt att testa. Lite senare åkte vi och köpte jordgubbar, nötter och lite annat och satt på altanen och mumsade på, vart lite fööör mätt haha. På kvällen har jag vart på fotbollsträning och nu ska jag bara ta det lugnt innan det blir läggdags. Puss!

Gos

Jag och mamma gick på en prommis nu på kvällen. Vi gick förbi hem till syster så vi fick gosa lite med dessa♥

Flowers x4


Sista skoldagen i ettan

Åkte till skolan idag för detta ovanför, fika haha. Är ledig imorgon och på onsdag eftersom alla kurser är avslutade så nu har jag sommarlooov. Bara skolavslutningen som väntas. Så mysigt att vi ska vara i kyrkan! Efter skolan åkte jag till gymmet, gick riktigt bra faktiskt. Hoppas på träningsvärk imorgon. Ingen kan ju ha missat åskvädret nyss?! är ensam hemma också, var jätterädd haha. Men nu har det lugnat sig som tur är... Puss!

Snapshots

Grillat / Outfit / Löste korsord i stugan (blivit beroende av det haha) /  Mat med amigos / Påväg hem från dagens match. 
 
Hola. Vet inte om jag tycker att det är fult med "snapshots", tar lite mobilbilder och slänger ihop ett collage när jag har bildbrist haha. Aja det får duga. Idag har jag haft bortamatch mot Gideonsberg (Västerås), tre poäng följde med hem till Sandviken också! Så najjjzz. Imorgon börjar sista skolveckan innan sommarloooov. Fatta skönt. Pöss.

Sjätte och sjunde juni

Igår var det den sjätte juni, alltså Sveriges nationaldag. Jag jobbade i Stadsparken med fotbollslaget och på kvällen åkte jag och några kompisar hem till Erik i Årsunda. Idag har jag vart ute i stugan, jättehärligt var det! speciellt när det blev fint och soligt väder mot eftermiddagen. 

Dagens

Hejsan. Idag har jag gått runt i långklänning. Kändes lite kallt dock så jag tog en stickad tröja över. Annars har skoldagen vart lika onödig som alla andra den senaste veckan haha. Lämnat in lite böcker och fått reda på lite betyg. Efter skolan stannade jag hos Vendela ett tag och nu har jag nyss kommit hem. Senare blir det träning i regnvädret. Vart är sooolen? tror det ska bli fint på torsdag på skolavslutningen iallafall. Pöss.
 

Details


Slut på långhelgen

Haft fem sköna och välbehövliga lediga dagar. Helt ärligt känns det som jag redan har sommarlov haha. Min hjärna har liksom tagit ledigt. De sista skoldagarna är egentligen så onödiga, men mysiga! Tänk att jag snart gått ut ettan, sick hur fort det går. 

Första juni idag

Nu är det första juni och sommaaar. Inte direkt sommarväder men ändå. Gårdagen var iallafall jättebra. På dagen umgicks jag med Sanna L och på kvällen åt jag middag med några kompisar och hade sen singstar/just dance-kväll. Det var cruising på stan också, jättemyyycket folk och bilar haha. Får se vad jag hittar på idag, lite senare ska jag iallafall på SIF-match. Puss!