Snapshots från dagen


Middag och teater

Har haft farmor här på besök och mamma stod för middag. Fläskfilé, pressad potatis och sallad, supergott! Sen blev det god efterrätt också. Efter vi ätit åkte vi ner till kulturcentrum och kollade när Sanna spelade teater. Hon och alla andra var sååå duktiga! Riktigt roligt att se. Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och ladda om för en ny (väldigt jobbig) skolvecka. Kram!

Sommartid

Gud vilket vårväder det vart idag! så himla härligt. Runt 15 grader och sol. Har vart ute på promenad med både pappa och sen mamma. Kollade tillbaka i arkivet och just den här dagen förra året var vi ute på isen och eldade, och nu är det jättevarmt?! konstigt att det kan vara så olika.. Inatt blir det sommartid också. Vad somrigt allt känns idag haha. Ska till och med grilla snart. What's up med dessa sommarkänslor. Aja puss ha en bra lördagskväll! 

Outfit

Äntligen fredag! sovmorgon är såklart jätteskönt men jag vaknar alltid ca halv sju/halv åtta och sen sitter jag typ en timma och ba "jaha vad ska jag göra nu". Slipper stressa iallafall. Om en halvtimme måste jag bege mig till skolan, ikväll ska jag nog gå på träning. Puss.

Busy busy

Just nu är jag begravd i massa plugg. Prov imorgon, två prov nästa vecka, glosor, inlämningsuppgifter och gud vet allt. Sen kommer nationella proven också. Ser INTE fram emot kommande veckor i skolan. Men inte långt till sommarlov ändå. Kämppaaaa. 
 
haha denna bild stämmer så bra.
 

Senaste på Instagram

@eelinnord

Solnedgång en söndagskväll


Champions League

Idag har jag och pappa vart i Stockholm och kollat på fotboll. Tyresö, damerna alltså, spelade Champions League-match mot ett lag från Österrike. Tyresö vann med 8-1 så de var gaanska så överlägsna haha. Men det var riktigt roligt att tillexempel se Marta, Christen Press och Caroline Seger! 

En tur till stugan

Jag har gått och blivit förkyld. Kan ej andas genom näsan, måste snyta mig hela tiden plus att jag nyser stup i kvarten. Låter som en gås gör jag också. Jag och pappa tog ändå en tur ut till stugan med båten. Man längtar till sommaren lite extra när man kommer dit. 

Linnen

-
 
Har fått någon grej för linnen. Tycker det är så fint till ett par jeans, ballerinaskor och en fin vårjacka. Alla dessa linnen är från h&m förutom det blåa som är från bikbok. 

God morgon

God morgon på er. Som alltid på fredagar har vi sovmorgon vilket jag lyxade till med en riktigt god frukost. Vaniljyoghurt, bär och müsli är hur gott som helst att äta som både frukost och mellanmål. Ska gå och göra mig iordning nu inför ännu en skoldag innan vi får helg. Puss! 

Spring

-

Haft denna gosen på besök


Halloj. Skulle egentligen haft fotbollsprofil efter skolan idag men den blev inställd. Det var skönt faktiskt, var inte alls sugen på att träna ute i regn/snövädret. Istället åkte jag hem och bara tog det lugnt innan syster och Elvin kom hit. Så gosiiig!! Imorgon är det fredag igen. Gud vad fort det går. Puss!

Min onsdag

Skoldagen har vart ganska lugn. Hade redovisning på samhällskunskapen och sen var vår sista lektion inställd. Efter skolan cyklade jag och Vendela hem till mig och gjorde iordning mellanmål, pluggade lite och sen åkte vi på träning. Det var konditionsträning i Trebo. Inte det roligaste jag gjort på länge haha.. Värsta snövädret! Iallafall har jag nyss kollat på sista säsongsavsnittet av pll. Orkar ej vänta till 10 juni nu liksom?!?! Aja. Nu ska jag snart gå upp och sooova. Ska bli skönt. 

Min och Vendelas melliiis.

Snö försvinn

Tog denna bild för någon dag sen när det kom snö. Det är antagligen mer nu eftersom det snöat hela dagen idag. Såå deprimerande. Var inställd på vår nu så kommer snön tillbaka..Hoppas den försvinner snart, helst nu. Annars idag har jag vart i skolan och efter åkte jag till gymmet. Inget intressant haha. Nu ska jag snart äta och sen kolla på Top model! Kram.

Lunch

Huuur gott som helst. Jag och pappa lunchade på matkällan innan vi åkte hem och inväntade bandyfinal. Är andra halvlek nu och Saik leder för tillfället med 2-1, spännande spännande. Puss!

Härliga solen

Hade tänkt träna idag men har haft huvudvärk så jag struntade i det. Har så mycket träningar i veckorna iallafall så det är skönt med vila på helgen. Istället åkte jag och pappa till Högbo och promenerade. Kameran hängde såklart med, härligt väder idag också!!

Accessoarer

Från Ur & Penn för endast 150 kronor.
Från H&M för 49 kr. 

Bilder från igår


Lite random bekännelser

  • Jag hatar citron i mat, framförallt i bakverk. 
  • Jag kan verkligen inte flyta (i vatten alltså), sjunker som en sten haha. Har iallfall inte lärt mig än. 
  • Jag har sämst pokerface, är urusel på att ljuga eller hålla mig för skratt om jag väl måste.
  • Förut gillade jag inte bananer men nu har jag börjat gilla de och äter typ 3 om dagen (?)
  • På morgonen har jag som ett schema. Går upp fem minuter efter klockan ringt, gör mig iordning på tjugo osv. Om jag blir typ fem minuter sen blir allt fel haha (kontrollfreak) 
  • Jag har aldrig vart kär i någon. 
  • Är en himla fegis av mig. 

Mysig dag

På förmiddagen åkte jag och mamma iväg till Gävle för lite shopping. Jag köpte en ny klocka eftersom min gått sönder och ett halsband. Sen lunchade vi där också innan vi åkte hem. På eftermiddagen kom Sanna P hit. Vi fotade lite men vi hade ingen bra fotodag idag så det blev inge bra haha. Jobbigt. Är för lat just nu för att lägga in bilderna på datorn också. En mysig dag iallfall. Kram!

Redigering


PLL

Vaknade klockan sju imorse när jag kunnat sovit till nio. Men nu har jag kunnat haft en väldigt lugnt morgon. Har nyss kollat på det senaste PLL-avsnittet jag missat. Det är så braaaa. Nu ska jag gå och klä på mig och sen åka till skolan. Har endast tre lektioner på fredagar så det är en ganska chill dag. Ikväll blir det fotbollsträning. Puss!

Converse

Efter min profil cyklade jag och pappa ner till stan. Jag lärde kolla efter lite småsaker, passade på att köpa Converse på intersport samtidigt. Love them. Nu ska jag försöka ta tag i lite skolarbete. Har mycket saker som behöver bli färdiga. Skönt med fredag imorgon iallafall och låång sovmorgon!

Till våren

Shoes
 
Skulle inte vara helt fel med dessa skor i garderoben nu när våren kommer. Ett par vita låga converse hade jag tänkt inskaffa mig men de andra får jag nog bara drömma om haha...

Hetsig tisdag

Hej vänner. Tisdagar är alltid så hetsiga. Går upp tidigt för att åka till jernvallen och ha idrottsprofil, stressar till skolan, stressar sedan hem för att åka på fotbollsträning. Högt tempo hela dagen haha. Så himla skönt att jag får sovmorgon på onsdagar så jag hinner vila ut mig lite. Fotbollsträningen idag var dessutom riktigt jobbig. Älskar att jag kommit igång med träningen igen och nu är jag så taggad på nya fotbollssäsongen med nytt lag och ny serie!!

Hur jag gör smoothie

Gjorde en smoothie till mellanmål och passade på att fota på ett ungefär hur jag gör mina smoothies. Jag tycker iallafall att de blir goda, plus att det är väldigt lätt. 
Såna här påsar har vi alltid hemma i frysen och de är väldigt bra. Det är småpåsar med bär i som man bara kan lägga upp i en skål och tina. Vi köper dem på Coop, men de kanske finns på fler mataffärer!
Det är mest jordgubbar i småpåsarna så smaken på smoothien blir typ jordgubb. 
Sen har jag i 1 dl mjölk och 1 dl vaniljyoghurt. Jag har ju laktosprodukter så därför de kanske ser främmande ut haha. Man kan ju såklart ha någom smak på yoghurten också men jag gillar att ha vanilj.
Sen är det bara att hälla i allt i en mixer eller något liknande. 
Klart!! 

New in

Gina Tricot 199 kr
Gina Tricot (minns ej vad den kostade haha men mellan 100-200 kr)
Ögonbrynsgel från Kicks 95 kr.

Träning och shopping

Idag har det återigen varit härligt väder. Har faktiskt gått i skinnjacka utan vantar, mössa eller nånting utan att frysa! Började dagen med ett träningspass på BJ med pappa. Körde ben, gick bra faktiskt. Sen åkte jag hem, duschade och åt och efter åkte jag och Sanna P till Valbo. Hittade lite som jag kan visa sen! En mysig eftermiddag med min saknade vän♥
 
Inte den finaste hopp-bilden men var den enda jag hade haha.

Gårdagskvällen


Igår kom Sanna hit och åt middag här innan vi satt oss framför Mello. Måste säga att jag blev besviken när inte Ace vann. Jo Sanna var också bra (hellre att hon vann än typ yohio eller Anton ewald), men tror Ace skulle gjort det mycket bättre i Eurovision. Men hoppas att jag har fel! Annars var det en mysig kväll! 

Busy doing nothing

Ikväll på melodifestivalen är min klara favorit Ace Wilder. Jag tycker låten är riktigt bra och jag har den på hjärnan typ hela tiden haha! Men vi får väl se vem som tar hem det hela..

Promenad i vårsolen

Idag har det vart riktigt vårigt. Gick på en promenad med pappa på förmiddagen och det var jättehärligt. Tror detta väder kommer hålla i sig ett tag, hoppas på det iallafall! På matchen var det också soligt och härligt. Dock förlorade SIF men det gör inte så mycket, de andra var överlägsna.. Nu tänkte jag göra lite plugg innan Sanna kommer hit. Puss!

Svart men glad

Idag är jag svart. Dock känner jag mig inte svart för jag är glad haha. Skolan gick snabbt och efter har jag inte gjort så mycket. Åkte på träning och har nyss kollat på Let´s Dance. Mina favoriter är Benjamin och Kenza! så duktiga! Imorgon ska det nog bli bra väder så jag och Vendela ska åka ner till Jernvallen och kolla på fotboll. På kvällen ska jag kolla på Melodifestivalen med Sanna. Blir nog en bra lördag. Puss! 

Torsdag

Hade på mig detta idag. Känner mig lite extra vårig när jag har ljusa byxor på mig haha. Tror jag ska kolla på ett par vita byxor också, så fint. Är i sånt behov av en shoppingdag med mamma. Skriver upp saker på mina anteckningar på telefonen när det är saker jag behöver köpa och nu börjar det bli lite saker på den listan..
 
Annars idag har jag vart i skolan och efter hade jag fotbollsprofil som gick dååligt. Första utomhusträningen på väldigt länge så man kanske är ovan haha. Nu på kvällen har min syster och hennes familij vart här och ätit och nu kollar jag på bandymatch (halvlek nu). Imorgon är det fredag vilket är otroligt skönt. Heeelg.

Collage

 

Fick min semla!


Bästa mamma kom hem med denna bara för att jag inte fick en igår<333 

New Girl

Idag är det "Fettisdagen". Det har sålts semlor i skolan och antagligen överallt, men jag har inte ätit nån :(:(:( sitter just nu och är så himla sugen på en semla haha. Ser bilder på Twitter och blir så frestad. Men jag klarar mig nog. Iallafall så har jag endast gått i skolan idag och sen kollat massa New Girl. Det kan vara den bästa serien någonsin! älskar karaktärerna sååå himla mycket haha♥♥ om ni inte sett det, gör de!
 
 

Immunförsvar kämpa

Kan jag få bli frisk nån gång??? Nu har jag drabbats av nån förkylning. Kände mig febrig på eftermiddagen men vet ej om det var feber. Tog en tablett så nu mår jag bättre men är fortfarande hostig och allmänt dålig. Orkar eeej. Vill bli frisk nu. Iallafall så har jag nyss kollat på Top Model Sverige, tycker det är ganska roligt att de har tagit med killar i programmet också. Hejar på tjejerna ändå haha! Annars idag har jag gått i skolan och sen åkte jag till gymmet men det blev inte så mycket träning pga av att jag kände mig dålig som sagt. Hoppas hoppas att jag kan träna fotboll imorgon, det var verkligen jättelängesen nu. 

Kollat på bandymatch

Pappas bild.
 
Vi hade några bandybiljetter här hemma som vi behövde bli av med haha. Så jag, mamma och pappa drog oss iväg till Göransson och kollade när SAIK spelade. De vann med 6-5 i förlängning så det var spännande. Älskar stämningen på matcher med lite större publik, oavsett sport. Efter åkte vi direkt hem till farmor som bjöd på mumsig middag. Nu måste jag göra lite historia-plugg och sen antagligen sova för att orka gå upp till skolan imorgon. Puss.

Från taxfree


Victoria's secret

Köpte denna body lotion med lukten "Sheer love" på Victoria's secret på Arlanda. Den är jättebra och luktar supergott så den kan jag tipsa om, om ni är ute efter en body lotion. Den kostade ca 130 kr har jag för mig så det var inte farligt alls. 

Första mars

Första mars idag. Älskar när det blir en ny månad och man är lite närmare våren, nu tycker jag den får komma! Iallafall så åkte jag och mamma till Ockelbo idag på marknad. Det fanns inte så mycket där så det gick ganska fort att kolla igenom. Vi åkte till Sandviken och åt lunch, åt plankstek. Huuur gott som helst! Efter skjutsade hon mig till Jernvallen så kollade jag och pappa på SIF som spelade Svenska Cupen. Dom förlorade med 0-1 så det var synd :/ nu ska jag nog ta tag i lite plugg eller göra nåt annat vettigt. Kram!