Färdigfixad


Mitt halva 2012

Har gjort några collage ändå från 2012. Men har bara bilder från Juni på denhär datorn så vi kör från Juni :)

 JUNI
Fick sommarlov, var på stolt och nykter, kollade och spelade mycket fotboll, var i stugan och firade midsommar, var ute mycket med Felicia, Jocke, Erik, Johannes och Hampus, hade fotodag med Linnea, var på bio med Sanna Persson, spelade kubb.
 
JULI
Denna måndad hade jag väldigt roligt. Var i stugan, fiskade, var i Sannas stuga med kompisar och hade det roligt, tränade, var i furuvik, tog mitt första dopp, gick på bio, kollade OS fotbolls finalen hemma hos ida, var ute med felicia och linnea j, var på grönan, åt jordgubbar.
 
AUGUSTI
I augusti började jag skolan igen och fick träffa alla, spelade mycket fotboll nu också, solade, följde med pappa på veteran-sm, cyklade, shoppade
 
SEPTEMBER
Denna månad var det ganska mycket plugg, var mycket med Sanna L, var på fest i årsunda, firade morfar som fyllde, bokade resa till thailand, var på fotbollscup i Falun, tog vara på sista tiden av sommaren.
 
OKTOBER
Det blev höst, jag fyllde år, va i valbo med Sanna P, praoade på gävle sjukhus, åkte till stockholm med Sanna L, mamma, syster och hennes kille.
 
NOVEMBER
Började kolla på portkod 1321, hade mycket plugg, det började snöa mycket, hade myskväll i gävle med vänner och gick på bio, bowlade, var ganska mycket med Sanna P och hade kul, var i skolan, lyssnade mycket på 1D, åt plankstek med Sanna L, jag och sanna P gjorde provmiddag
 
December orkar jag inte göra, men hoppas ni blev nöjda !

änder


Jättenöjd med objektivet !


träningsvärk

Godmorgon! Vaknade vid nio ungefär och jag har sån träningsvärk! I benen och i magen, eftersom jag körde mage igår också, känns bra :) Idag hade jag och pappa tänkt åka till Högbo och gå runt sjön och fota. Ska ha med mitt nya zoom objektiv så får se om jag får nå bra bilder.
 

because when you stop and look around, this life is pretty amazing

Jag skulle vilja göra en sånhär summering av mitt år 2012, men jag orkar inteee. Tror jag ska göra det nästa år, alltså mitt år 2013 typ :)) 
Men nu ska jag kolla vad jag ska ha på mig imorgon då jag ska fira in nya året med fina vänner♥

Going good

Hallå :)
Har nyss kommit hem från Falun, har tränat med pappa. Det gick väldigt bra så det är härligt! Ligger här på golvet och stretchar nu men ska äta lite snabbt snart och sen åka på fotbollsträning :D mycket träning på söndagar men det är roligt !


bästaste

Hej på er! Har nyss sett världens hemskaste film, det hade tydligen hänt på riktigt också så då blev den ännu mer hemsk. Men orkar inte prata om den x)
Som ni vet har jag spenderat dagen med Sanna. Vi gick ut i skogen och fotade, vilket resulterade i många snygga bilder, hehe :)) Orkar inte lägga upp alla men ni får några!

Här sitter jag

Har suttit här ett tag och pusslat, man blir helt fast när man börjar! Men ska snart göra mig iordning för ska va med saknade Sanna idag :)


Dagens köp

Två nagellack från Cubus, 39 kr.


Todays

Tröja - Bikbok / Jeans - Ginatricot
 

Fredag

Tjobre. Har gjort mig iordning och nu sitter jag och väntar på att mamma ska bli klar med lunchen. Sen ska jag följa med Felicia till Valbo :) Men hade inte tänkt att shoppa eftersom jag var där igår, men kanske hittar nånting på rean :D 

Härlig dag


Mellandagsrea

Hej vänner :) 
Idag åkte jag, Sanna och mamma in till Valbo på mellandagsrean. Till en början gick vi bara där och tyckte att det var jobbigt med alla människor och orkade typ inte prova nåt men fick iaf med mig lite hem x) 
Innan vi åkte till Valbo så var jag och mamma hos pappa och gymmade. Bra däää
dessa två jeans köpte jag på Ginatricot för 299 kr styck
också köpte jag en t-shirt från Cubus för 99 kr
 

Aj miss ju

Haha fulaste♥

Mättaste

Tjenaa
Har nyss kollat på "Så mycket bättre, återträff", något sånt iaf :) Det programmet är faktiskt ganska bra! 
Tidigare var jag ju hos m&m, vart apamätt efter julbordet. Kan vara det godaste som finns det♥ I julklapp fick jag pengar och sockor av dom och av mina kusiner fick jag pengar :) Så nu är jag ganska rik hehehehe :)) 
Ska väl göra något nu och sen sova, puss godnatt

Långtråkigt

Denna dag har vart seg, har typ inte gjort nånting förutom att lägga pussel och suttit vid datorn. Jag la precis färdigt pusslet men det var en bit som saknades.. Men ska åka till mormor och morfar nu och äta julbord :D älskar julbord, också är jag hungrig haha! Hejdåå


Mina julklappar

adidasbyxor / sjal / bodylotion och sånt / zoom-objektiv / fantasy-parfym / biobiljett / pengar / 1D skiva / kalender / benskydd (fotboll) / bok / tofflor (som jag glömde ta med på första bilden) 
 
Jag tror att det var allt, har säkert glömt något.. Men ska ju få julkapp av mormor och morfar också men det är antagligen pengar :) 
 

Hållt på hela morgonen

Godmorgon! 
Har suttit och fixat med designen hela morgonen typ, kände att jag behövde något helt nytt. Så nu blir det denna design framöver. 

kvällspromenad


Julafton

God jul allihopa !

Imorse kom syster och hennes kille hit så åt vi frukost och öppnade några julklappar :) Kollade på sista avsnittet av julkalendern också. Eftersom mamma lära jobba kväll idag så åkte jag och pappa till kungsberg. Inte så mycket folk där precis, inte så konstigt haha ;) 
Har nyss kollat på Kalle Anka och innan öppnade jag och pappa dom sista julklapparna. Vi brukar fira hos mormor och morfar med kusiner och så, men ska åka dit imorgon istället och äta julbord :) 

Mys

sitter och äter glass med fruktsallad, och kollar bingo såklart. Imorgon är det julafton också :D wey hejdå


uppesittarkväll

Nu ska jag och mamma vinna på våra bingolotter :)) 

Kb

Hemma från kungsberg nu! Har haft det härligt, inte så mycket folk men backarna var ganska snöiga :) men ska spela Sims nu så bye!


Blog u later

Är i kungsberg nu med Sofia, så har inte kunnat uppdatera men gör det när jag kommer hem :*


Nu bio

Har vart med Sanna hela dagen. Vi var ut och knäppte kort, som ni ser så har jag ändrat header :)) Sen var vi här hos mig bara och gjorde typ inget speciellt haha :D Men vi bytte julklappar med varandra, fick en bok som jag önskat mig :) 
Ska snart åka ner till stan och kolla bio med mamma, syster och hennes kille. Ska se "berättelsen om pi", hoppas den är nå bra då! :) Pusshejj

 

Die


Kalas igår

Var ju på kalas igår hos Alexander, han är min låtsas kusin typ, fattar inte riktigt själv.. Han fyllde 10? Haha bra koll här känner jag. Men det var trevligt och dom hade jätte god tårta!
Helt onödigt inlägg egentligen men jaja


Överlevde

Ligger i sängen nu och klockan är 08.05, vaknade för typ en halvtimme sen och kan inte somna om.. Jobbigaste som finns.. Något jag kan va glad för är att jag överlevde jordens undergång, okej jag trodde inte att det skulle hända men liite rädd var man ju ;) ska gå upp om en halvtimme och kolla julkalendern iaf :*


jullov

Efterlängtade jullov! Skönt att slippa skolan i tre veckor framåt :) 

Vi började klockan åtta och slutade klockan tio ungefär. Kollade på dansuppvisning/julavslutning, fikade med klassen och fick betyg. 
När vi slutade gick jag ner till jv och gymmade, efter åkte jag och pappa till stan och åt och handlade lite julklappar :D Och nu ska jag bara ta det lungt ett tag och sen ska jag på kalas! 
 
Mina betyg

Det blir bättre

Ligger i sängen och ska sova typ nu, är skit trött! Men imon är det sista dagen på länge som jag behöver gå upp tidigt! Fast ska ju bara till skolan och ha avslutning, få betygen och hitta på nåt med klassen typ :)
Nu när jag får lov kommer uppdateringen bli bättre ! Jag ska iaf försöka :) Godnatt


Julstämning


Bowling

Hade bara tre lektioner idag, varav två som vi kollade på film och den tredje julpysslade vi :) så det är chill nu dagarna innan lov!
Klockan ett promenixade vi ner till jernvallen så bowlade klassen där. Fast jag sög.. Haha men kul iaf ;)


En vecka kvar till julafton

Tjo. 
Idag är det en vecka kvar till julafton, om ni inte visste det.. Iaf, vet typ inte vad jag ska skriva. Men efter skolan tog jag bussen till Felicia så gick vi hem till mig och kollade på film. Sen gick vi ut och gick och prata bara :) Men ska kolla tv nu, puss

Zara Larsson

Så jäkla bra dehär! gå in och kolla på hennes blogg också >Här<
 

Filmkväll


dag20: mitt favorit plagg

Mina gråa mjukisar, går i dom typ varje kväll♥

Sålt i Årsunda

Har nyss kommit hem från Årsunda. Har stått där i två timmar på en marknad och sålt saker med klassen till våran klassresa. Inte så mycket folk där men vi fick lite sålt iaf :) Tidigare idag följde jag med Sanna L till valbo, mycket folk där.. Köpte bara en present till mig själv haha :) 
Men nu ska jag och pappa åka till hemmakväll och hyra film ! Höörs
 

Igår

Detta jag och sanna sysslade med igår
 
 

dag19: vad jag tycker om skolan

Jag har ganska lätt för mig i skolan och har inga problem så. Tycker väl inte att det är världens roligaste att plugga hela tiden men det är sånt som måste göras. Jag är hyfsat nöjd med mina betyg, kanske lägger upp en bild på nya betygen nu till jul :) 
Också har jag ju bästa vännerna i skolan som gör att dagarna blir mycket roligare♥ Så jag tycker att skolan är bra, även om man blir skoltrött ibland!

Lucia i skolan


Amagad

12/12-12 12:12 vare ju idag eller hur det blir, en massa tolvor iaf! Ganska coolt ändå ;D


Nu funkar det igen

Appen har inte funkat för mig i några dagar, vet inte om det bara var för mig? Aja!
Idag har jag vart deppig, vet inte varför men man har väl såna dagar ibland.. Har mått illa och haft ont i magen också. Men imorgon ska jag vara glad igen :D har jag bestämt att jag ska!
Godnatt människor hörs !


Mooonday

Halloj :)
Har inte gjort något speciellt idag. Har vart i skolan, hade spanska prov som gick bra. Det vart lite strul med bussen när vi skulle åka hem, lära byta typ tre gånger men kom hem tillslut. 
Har gjort klart lite skolsaker nu och snart ska jag sova, puss
 
haha sanna idag i skolan, seriöst det är en såndär skylt som nån har satt upp i skolan -.-

Mycket träning idag

Godermorgon !
Mina planer för dagen är att nu, snart åka till Falun med pappa och träna och sen när jag kommer hem blir det fotbollsträning i Åshammar. Gu så kul, Puss

Andra advent


dag18: mina rädslor

Nånting jag är rädd för är när människor klär ut sig till läskiga människor, eller nåt läskigt bara. Typ i spökhus, fyfan jag får panik. Blir skit rädd !
 

Jag är trött nu

Träningen gick bra idag ! bättre än förra gången så det var ju naaajjs :) Hann bara hem och duscha och sen åkte vi vidare till mormor och morfar. Åt god mat och kollade på mycket fotboll, psg spelade och vann med 4-0. Zlatans lag, haha ;) 
Jaja ska väl snart sova. Gud så skönt, är jättetrött !

Gästriketräning

Godmorgon ! 
Hade väckarklockan på halv nio imorse för att kolla på julkalendern, kände att jag kunde sovit längre men måste verkligen se den :D 
Har nyss gjort mig iordning och snart kommer Ella och hämtar upp mig så åker vi till Gävle på gästriketräning, skojskoj :D 
Sen efter ska jag till mormor och morfar och äta :) Höörs
 

Awa awa awa

Antar att ingen missade att Awa vann xfactor igår!♥

TGIF

Är det inte bästa känslan när man slutat sista lektionen på en fredag och har hela helgen framför sig? 

Jaja, fredag idag vänner ;D Sitter och väntar på att xfactor finalen ska börja, den börjar om en kvart.. Jag hoppas att Awa vinner, hon är bäst ! Isak är ju också bra men Awa är bättre enligt mig :) 
Ha en bra fredagskväll allihopa, puss!

dag17: 5 saker jag verkligen stör mig på

1. När människor hashtaggar seriöst varje bild dom lägger ut på instagram ! Liksom okej att tagga nånting, eller några tags som hör till bilden. Men när man taggar 1000 saker bara för att få likes är det bara hjesdkfsdkhjsnm..
 
2. När nån lägger ut på facebook "Gilla min profilbild så skriver jag nåt i chatten" eller nåt liknande, alltså sluta ! också när nån skriver "Dom snyggaste som gillar gör jag en snygghetslista på". Varför vara så ytlig? stackars dom som inte kommer med liksom.. 
 
3. Människor som hela tiden ska ha rätt om allt.
 
4. Busschaufförer som inte kan vara trevliga, inte alla då men det är väldigt ofta dom är otrevliga. Man blir ju inte på så bra humör själv då precis..
 
5. När nån lägger ut en bild på sig själv och skriver typ "ful", varför lägger man upp den dårå? Det var ju inte precis nån som tvinga dig!

fick gå hem

Hallojjj !
Har nyss kommit hem från tha school, eller har ätit mellis också :)) btw så var alla bussar inställda idag pga snökaos, alltstå det är inte ens "snökaos" ute, det typ snöar lite och blåser.. Tycker jag dom borde klara av att åka i ! Tänk liksom på alla dom stackrarna som bor i Årsunda.. Iaf så gick jag hem.
Nu väntar jag på att pappa ska komma hem så ska vi träna, pussheej
 
snygga bilder från idag

dag16: mina planer för sommaren


onsdag

Tjo :)
Har inte så mycket intressant att blogga om.. Men fick iaf veta att jag fick A på matteprovet :D:D också hade vi musikprov, det var svårt! :o Men tror jag får E iaf :)) 
Haha mina veckor är så tråkiga.. Går i skolan, åker buss hem, pluggar, äter, sover. Jättekul liksom.. Men efter denhär veckan har jag inte så mycket prov osv så det är skönt :D aja ska sluta snacka skola nu, hejdååå

Woopwoop ingen skola

Skolan stängd eftersom det är problems med vattnet. Bästa på länge, haha :D så istället för att jobba i skolan åker jag och mamma till valbo :))


Tråkigt inlägg utan bild

Seriöst veckorna går skit fort ! va ju nyss måndag tyyp. Aja men det är bra att det går fort :D 
Hade två prov idag, matte och so. Det gick väl bra på båda ! har tre prov kvar denhär veckan, sååå drygt :( Och det är ju skiiit kallt ute nu, får typ köldskador bara man går ut.. aja ska kolla på tv nu, hejdååå.
 

dag15: favorit sport och varför

Fotboll såklart! Svårt att gissa? ;) Men fotboll är klart bästa sporten, älskar det♥

Tränat i falun

Gick upp typ halv nio imorse och kollade på julkalendern, tycker den är bra faktiskt! :) Lite senare så följde jag med pappa till Falun och tränade. Det gick bra ! sprang 60 meter på typ 8 sekunder, det bästa jag har sprungit + att jag hade vanliga skor och inga startblock. När vi åkte hem stannade vi på Jensas och käkade :)) 
 
haha lite snygga bilder

första advent


pepparkakshus

Nyss gjort peppehus med pappa, funnyfunny!

1:a december


nu ska jag äta pannkaka :))


lekt i snön

Har nyss kommit in, vart ute med Sanna och lekt i snön :D Man blir aldrig för stor för det, haha!