Valborg

Skulle egentligen vart med nån eller några kompisar ikväll men det blev ändrade planer så jag följer med mamma, pappa och farmor till Högbo. Det är ju mysigt det å! Ska ha med mig kameran och fota fyrverkerier hade jag tänkt. Ha en trevlig Valborg allihopa!

hehehe

Sitter här i skolan nu och har trökigt. Ska snart ha mattenationella, hoppas det inte är svårt. Ni får kolla på några roliga gifs haha

dag 12 - min sommar

Minns knappt vad jag gjorde, kommer iallafall ihåg att det var en regnig sommar. Kollade i arkivet och hittade dessa två collage med en massa minnen från i somras.

Massa nationella och detta blev ett tråkigt inlägg

Heejj. Antagligen bryr ni er inte om hur det går för mig i skolan men har haft två nationella idag! Engelska uppsats och spanska hörförståelse, det gick väl okej på båda. Men har två nationella imorgon också, plzzzzzz alltså. Trött på dehär, men snart är alla gjorda. 
Nu ska jag typ.. äta eller något. Hejdå

Sundayy

Hej på er. Än så länge har jag inte gjort något speciellt idag, följt med mamma och handlat. Men ska snart åka ner till jernvallen och kolla på SIF-match och sen ska jag åka på träning direkt efter :) Ha en bra dag allihopa!

Hur jag ser ut idag


Dag 11 - visa mitt favoritplagg

Har inget direkt favoritplagg men gillar min jeansväst, den gör tråkiga outfits mycket snyggare! 

New in

Har haft en mysdag med tjejorna och detta var det jag fick med mig hem! Plus ett vanligt vitt linne men orkade inte ta kort på det.

Mot gävle

Snart ska jag åka till gävle med mina vänner som jag va med igår för shopping :) Vi skulle egentlligen åkt till Valbo men det visade sig att Erik Segerstedt skulle komma dit så kommer säkert va mycket folk där.. Så det blev Gävle istället! 

Mysig fredag

Dagen idag gick snabbt när vi bara hade två lektioner och sen var på konserten. Efter så cyklade jag, Sanna, Linnea och Julia ner till stan och fikade på Waynes coffee. Det har ju flyttat till folkets hus nu, men det är inte lika mysigt som det var på stället innan :/ Vi gick och kollade på stan efter, och sen var vi hemma hos Linnea och bara myste. Åt på viking och kollade på ET hehe :) Men nu ska jag sova för jag är extremt trött. Natti
 

Nu ska jag sööva

Ligger i sängen nu och ska sova strax :) imorgon är det fredag och jag börjar tio i nio, sen har vi bara två lektioner för vi ska på David Lindgrens konsert typ. Är ju skönt det men tycker inte om han.. :/ efter tror jag att jag ska till stan och fika med några kompisar, mys!! Men Godnatt på er

Några random bilder från idag


sryy

Orkade inte blogga igår.. Men appen funkar nu igen så ska försöka bli bättre :D Igår så var jag i skolan som vanligt, när jag slutade cyklade jag ner till jernvallen på fotbollsträning. Sen när jag kom hem och hade ätit, duschat osv gick jag ut på en promenad med Felicia. Så längesen vi va så hade mycket att prata om!
 
Idag efter skolan åkte jag ner till jernvallen och gymmade. Juste hade nationella i spanska idag, läsförståelse. Tror det gick bra men det är svårt att veta.. Hade nationella i engelska igår också. Prov hela tiden känns det som..

Igår

Var ju som sagt på fotboll igårkväll. Det var min första allsvenska match jag såg, dock förlorade Gävle med 1-2 i övertid men det var roligt att kolla ändå :)

Idag har jag bara vart i skolan och sen inte gjort något särskilt. Ska snart gå till Coop med Sanna och handla något inför imorgon då vi har nationella i engelska.. Hoppas det går bra, engelska är inte mitt starkaste ämne. Men jaja hejdå


Appen dampar

Uppdateringen suger för att blogg.se appen dampar men den gjorde såhär förut också men sen så funkade den så det kommer väl funka snart hoppas jag :) 
 
Just nu är jag med Sanna och jag håller på att hjälpa henne med hennes blogg. Men snart ska jag och pappa åka till Gävle och kolla på Gävle if som spelar match. Pappa hade fixat biljetter till oss idag, så det blir skoj :D säkert kallt men jag överlever. 
Pusshejdå

Dag 10 - Gamla bilder på mig

 

 

 

Ont i hela kroppen

Kan knappt gå pga min träningsvärk, har ont i hela kroppen seriöst :O Vi skulle egentligen haft en träningsmatch ikväll mot Gästrike-Hammarbys damlag men den vart inställd för det var så några från vårat lag som kunde :/ Synd, för nu har jag inget att göra.. Men tror jag och pappa ska åka till Högbo och gå och sen stanna och handla.

Slättacupen

Om ni undrar varför jag ändrat designen igen så trivdes jag inte med förra, omständig jag vet :) 
 
Igår vid sju på morgonen åkte jag iväg på cup till Slätta. Dom två första matcherna spelade vi oavgjort och sen vann vi två. Vi kom delad etta i våran grupp så det avgjordes på straffar men då förlorade vi :/ Sen kom vi trea i hela cupen men jag är sjukt nöjd! Lyckades göra fyra mål och jag satte min straff så är jätteglad :D 

fluminlägg

Dom två senaste dagarna har jag typ glömt bort att jag har en blogg.. Sorry. Men det har inte hänt så mycket heller, igårkväll va jag på dans på folketshus som typ alla nior i sandviken var tvugna att gå på. Det va trevligt faktiskt :) 
Nu har jag nyss kommit hem från skolan, och det är fredag hallelujia! 
 
Hahaha dessa är en av alla vackra bilder vi tog idag på gympan. Var längesen jag skrattade så mycket i skolan som jag gjorde idag, tror jag är trött eller nå men hejdå

Dag 08 - favoritsaker

Förstår inte riktigt denna.. Vadå favoritsaker? Min mobil, mat hehe.
 

Kissimissi

Imorse hade vi nationella So, det gick ganska bra för mig tycker jag :) Inte så svårt som jag trodde det skulle va, men imorgon är det ju ett till prov vilket jag inte känner mig lika säker inför. Känns som att vi har gjort allt på provet idag?! Aja det får gå som det går. 
 
Efter skolan så gick jag och några till i min klass runt i vallhov och lämnade lappar, vi ska samla in pant till våran klassresa.. Skit drygt va det. Gick i flera timmar! Sen när jag kom hem åkte jag på kalas för min kusin fyller 12 år :) Och nu ska jag bara ta det lugnt tills jag ska sova, nattii

Dag 07 - 10 senaste låtarna på min spotifylista


Weehoo

Idag fick man reda på vad man kom in på för gymnasium prelimenärt, och jag kom in på Sam :D så är glad för det, weho! Skulle isåfall va om mina betyg sjunker mycket nu men så blire nog inte, hoppas jag :) Medelpoängen var typ 210 och jag har ca 250. 
 
Nuu gör jag iallafall inget speciellt, har nyss kollat ett avsnitt av PLL och ska kanske forsätta med det nu. 
 

Mormor och morfar

Har vart hos mormor och morfar idag! Vi har suttit ute i solen eftersom det vart så härligt väder. Härligt för Keisha också när hon kan va lös, eftersom mormor och morfar bor på landet :) 
Nu sitter jag och pluggar inför So-nationella som vi har på tisdag och onsdag, vi ska ha i historia.. Typ hur mycket som helst! Aja hejdoo

Följ mig på weheartit

Har skaffat weheartit så ni kan följa mig där om ni har lust!
@elinnord

Grattis pappa !

Har nyss haft gäster här eftersom pappa fyller år! grattis grattis :D Nu ska jag bara ta det lugnt, tror vi ska åka och hyra film och äta tacos ikväll :) Myys!

Dag 06 - en före och efterbild när jag fixat mitt hår

På den "ofixade bilden" har jag inte gjort något med håret, fast det var ju före jag klippte mig. Så normalt har jag lite vågigt. Och på den fixade bilden har jag plattat håret och det är ju ljusare :))

Nya skor

Har nyss kommit hem från Valbo. Jag och pappa åkte dit för att kolla på skor till mig, ett par träningsskor. Blev dessa iallafall från Stadium, 799 kr :)
 

Haircut

Igår efter skolan hämtade mamma upp mig så åkte vi direkt till frissan. Slingade och klippte mig, satt där i tre timmar.. Men bra blev det, såå nöjd!
Efter så hämtade vi upp Sanna persson så åkte vi hem till mig, vi gick till Johannes och umgicks med han, Erik, Jocke, Markus, Alex, Hampus och Micke :) Kom hem vi halv ett och sen somna jag på en gång typ :)
 
Här är frillan iaf, som ni ser har jag klippt mittbena också!

Torsdag

Har haft på mig min skoltröja idag också. Vill ha den hela tiden för den är så mysig :)) Hehe nä inte riktigt.. Men efter skolan cyklade jag ner till jernvallen och gymmade, nu ska jag göra något vettigt med livet. Pöss

Bjuder på en charmig bild från idag


Ny design

Har suttit några timmar nu och trixat med en ny design! Jag tycker att det blev fiint, så kommer ha såhär ett tag framöver nu :D Kanske byter header sen om jag fotar :) Men aja, vad tycker ni? 

Skoltröja

Idag har vi fått våra skoltröjor, den är supermysig :)) Har inte gjort något speciellt idag annars, efter skolan åkte jag ner till jernvallen och tränade fotboll :) Nu ska jag måla mina naglar och sen kolla på Sveriges mästerkock, det är ju final ;)


Mellis

När jag kom hem från skolan gjorde jag en riktigt god mellis och slog mig ner i soffan och kollade på PLL. Har inget att plugga nu, förutom att jag har engelskaredovisning imorgon, hate it. Men aja ska väl gå bra.
Nu ska jag följa med mamma till affären, puss


mitt slutbetyg i svenska nationella

Tjoo.
Sitter i skolan nu och har svenska, fick nyss reda på mitt slutbetyg i svenska nationella och jag fick C. Hade C på alla tre delar så jag är faktiskt nöjd :) 
Sen har vi slöjd och efter det slutar vi! Senare idag vet jag inte vad jag ska göra. Ta det lugnt antar jag :) Heejjdåå
 

hemma igen

tjo, nu är jag hemma från Gävle efter en helg med massa fotboll :D I själva cupen gick det inge bra men har haft det roligt ändå :) 
 
Nu äre bara att ladda om inför skolan som börjar imorgon.. Orkar inteeee

 

Cuuup

Imorgon ska jag på cup i Gävle med gästrikelaget och ska sova borta tills söndag. Såå kommer antagligen inte blogga i helgen, på söndag kanske :) Men ska bli sjukt roligt att spela fotboll hela helgen :D Dock mindre taggad på att gå upp klockan sex imon..
 

vet att vi är coola

Hej på er!
Idag har jag vart med Sanna p. Åh jobbigt när jag har två kompisar som heter sanna.. 
Iallafall, vi försökte sälja bakformar som vi säljer till våran klassresa, men det gick mindre bra.. Någon som är intresserad av att köpa?! nä men, sen gjorde vi inte så mycket. Gick ut på lite promenad osv, har iallafall haft en skoj dag :D

Dag 04 - Vad som finns i min väska

Jag brukar inte använda väska så ofta förutom till skolan. Men jag hade väska igår och då hade jag: Plånbok, sjal, solglasögon, halstabletter, nässpray, värktabletter, busskort, nycklar. 
 
Sånt vanligt tråkigt
 

big smile

Nu har vi fått internetet tillbaka! Happyy.
 
Idag vid tolv hade jag fotbollsträning, så jag cyklade ner till jernvallen. Cyklade för första gången på ett halvår typ?! Jätteskönt :D Sen gick jag till Sanna så gick vi vidare till Coop och köpte isglass :)) Men ska kolla tv nu puss

Gårdagen

Igår tog jag och Sanna bussen till Gävle och hade mysdag där med shopping :) jag handlade bland annat min skolavslutningsklänning, jättefiin :D eller jag köpte två klänningar, skulle ta hem och prova dom mer och sen lämna tillbaka en av dom, men jag ska behålla båda :) dom var så billiga. Sen när jag kom hem åt jag lite snabbt och sen åkte jag iväg till Gävle på gästriketräning :D


Förkyld

Förlåt för sämst uppdatering men får snart tillbaka internetet till datorn!

Har inte sagt till er att jag har blivit SJUK blä hatar det. Är förkyld, snorar hela tiden och låter som en anka. Men det hindrar inte mig från att ha skoj, orkar inte bara ligga hemma. Idag va jag med Sanna, vi kollade på en film och sen tog vi bussen ner till stan och fikade och kollade lite på stan :)


Dag 3 - favorit-årstid

Sommaren! Fast våren är också favorit för då har man hela sommaren framför sig men sommaren vinner nog det priset .
Man är ledig, det är varmt och man behöver inte anpassa sig efter tider.

Weheartit