Glader


Lördagskväll

Har nyss ätit middag med mammsen och pappsen, är proppmätt. Jag och pappa var och kollade på en fotbollsmatch klockan ett, men sen har jag inte gjort mycket annat idag. 
 

I brist på annat att fota

Halloj. Har nyss kommit hem från skolan. Hade världens mensvärk idag, usch det var inte kul! men det gick över sen på eftermiddagen som tur va.
 
Har nyss ätit mellis, och fotat den, haha! men har inga bloggbilder :(( btw, ska snart byta om inför träning. Typ så mina dagar ser ut.. Och snart blir det väl massa plugg på det också, yey. 

Vart och kollat match

Hejsaaan. 
Idag hade vi skolfoto.. Det var lite mindre kul, sen gick dagen ganska segt också. Men har nyss kommit hem från jernvallen, kollade när SIF vann över SAIK, derby och grejer. 1-4 vart det, kollade med Ida :) Imorgon börjar jag klockan 8, så ska snart gå och lägga mig..
 
Hahah bild från AIK-SIF matchen.

Kände för att mobilblogga

Tjo!
Började tio över tio idag, gör det imorgon också. Så skönt! Hade bara tre lektioner och slutade halv fyra. Ska snart äta och sen åka på träning :D

Nån som vet varför texten blir så annorlunda när man mobilbloggar? Lite irriterande.. Aja hejdå


Äntligen lagat min telefon

Har vart en ganska intensiv dag idag. 
Gick kort i skolan, vi slutade vid elva typ. Vi hade inte skolfoto, bara passerfoto typ. Åt lunch där iallafall och sen cyklade jag till gymmet och körde lite där. 
 
När jag och pappa kom hem därifrån åkte vi till Gävle och lämnade in min telefon på lagning, min låsknapp har ju vart trasig om jag inte skrivit det.. Det tog typ en och en halv timme så nu är den hel igen, äntligen haha. 

Blått och svart.

Detta hade jag på mig idag, och mina röda converse. 

Lite bilder


Skola imorgon igen

Hej bloggen.
Idag har jag umgåtts med Felicia, vilket var väldigt längesen! Vi har fotat på min gård, lägger ut några bilder i ett annat inlägg.
Sen har vi spelat kort och yatzy hemma hos Felicia. Mysig dag iallafall! Men imorgon äre skola igen och en ny vecka. Tror jag har skolfoto imon till och med..
 

Gävle med Sanna

Har vart i Gävle idag med Sanna. Vi tog bussen kvart över elva och sen kom vi hem typ halv sex. Hade det mycket skoj. 
Vi åt kinamat till lunch, åt glass på Mcdonalds, shoppa och så. 
 
Köpte dessa två tröjor, och en vanlig svart t-shirt för 50 kr.
Den blåa är från Lindex, och den vita från H&M.

Helt sick

Har nyss kommit hem från jernvallen, och som alla troligen vet så VANN SIF MOT AIK ! Haha dör nu hejdå


Förberedd

Idag har alla ettor vart på badhuset och gjort olika aktiviteter. Vi hade yoga, sen typ vattengympa och sist fritt. Slutade typ 11, så det var skönt. 
Efter cyklade jag och Maja till Bokia och köpte block, penna, sudd och sånt som man tydligen ska köpa själv. Så nu är jag förberedd, haha. Börjar ju med riktiga lektioner imorgon.. 
 
Ikväll ska jag, och mitt lag, kolla på SIF-AIK matchen, kommer bli gryyymt. Pöss

Idag har jag börjat gymnasiet

Var värsta nervös imorse hur allt skulle gå, vilka man skulle hamna i samma klass som, skulle schemat vara bra osv. 
Men det gick bra! Jag är nöjd med min klass även fast man inte känner så många.. Och schemat är jättebra! Så det blev en lyckad första dag tycker jag :)
 
Nu ska jag följa med Sanna till Coop, och sen äta middag hos farmor. 
 

Sommar 2013

Måste börja med att säga hur sjukt fort detta sommarlov har gått. Nyss som vi hade skolavslutning i kyrkan känns det som.. Men det har varit ett av dom bästa sommarloven på väldigt länge! Det har inte vart många dagar då jag bara varit hemma och inte gjort nånting. 
 
Vill egentligen inte att sommaren ska ta slut och att denna frihet ska ta slut. Men ändå skönt med omväxling och lite rutiner i livet igen. 

När man har tråkigt..

..kan man måla naglarna lite random. 

Selfies


Kollat på två matcher idag

Idag skulle egentligen Sanna L sova över hemma hos mig, men hon blev sjuk stackarn.. Så jag fick klara mig utan henne :)
 
Först var jag ner till Jernvallen och kollade på en match med Ida. Sen skyndade jag mig hem så följde jag med pappa till Märsta och kollade på SIFs bortamatch. Dom förlorade tyvär med 4-2 :/ 
 
Men jag hade med mig kameran så ni får se lite bilder.
På uppvärmningen.
Stunden innan matchen blåstes igång.
Mååål. Dock varande inte denna lycka så länge. 

Kofta

Köpt på H&M, 199 kr.

Här har ni jackan

Ni hittar den på Intersport, för ca 600 kr på rean. 
 

Veteran-SM

Idag har jag kollat när pappa vunnit silver i veteran-SM, 100 meter. Så duktig så.
 
När jag och mamma åkte hem stannade vi på Valbo en snabbis. Jag köpte en höstjacka, såå snygg! Visar bild sen. 

Fotboll och bad

Har umgåtts med Ida, Jennifer och Ebba idag. Vi spelade fotboll på jv, som ni vet. Det var skoj, kom på en variant och grejer ;) 
Sen åkte vi till Grisen och badade, en brygga typ, för er som inte vet. Kallt som satan men mysigt!
 

Godmorgon

Har nyss ätit denna smaskiga frukost. 
Pappa har beställt nå HD sak till vår tv, så vi har alla kanaler i två veckor som typ smakprov. Så jag kan kolla på Disney Chanel och allt. 
 
Idag vid halv två ungefär ska jag och några till från laget ner till Jernvallen och spela lite. Blir mycket fotboll om dagarna känner jag. 
 

Fotografering och match

Vid fyra hade jag lagfotografering inne på Göransson. Innan på dagen har jag inte gjort ett skit, haha. Men det gick väl bra, eller ja bilderna vart ju inte så snygga men.. 
Åkte direkt därifrån och spelade match mot Valbo. Vi förlorade med 2-0. Men det första målet var egentligen inte över mållinjen.. Så 1-0 kan man säga att det blev. Är inte så nöjd med min egen insats men det kommer fler matcher! 
 

Hahah Sanna i bakgrunden

 

A day with my frendos

Vid tre kom Sanna hit. Har inte träffat henne på väldigt länge känns det som, hon har ju vart utomlands. Så vi kramades osv. Vi åt yoghurtglass också, haha. Jag åt jämt såna när jag var liten, jag och mamma gjorde såna igår bara för att vi hittade formarna! 
 
Efter ett tag kom Sofia, då spelade vi kort ute på verandan, jag och Sanna fick lära oss plump. Jag förlorade.. Sen har vi kollat på tv typ, friidrotts-vm. Skoj dag.

Frulle

När jag vaknade bestämde jag mig för att göra gofrukost, så jag kunde ta ett snyggt kort till bloggen, hahah. Gjorde en smoothie gjord av hallon, jordgubbar, yoghurt och mjölk. 
 
Sen kom Natalie, Chevve och Elvin på ett kort besök. Nu ska jag höra av mig till Sanna och Sofia för jag ska umgås med dom idag, är det tänkt iallafall. 

Tips

Tänkte tipsa er om denna "blond spray".
Eftersom jag har slingat mitt hår blondare får jag utväxt ganska ofta, vilket jag inte tycker är så fint. Men jag brukar använda den här. 
 
Man sprayar i benan, sen blåser man med en hårtork så det torkar. Det bli ljusare av värmen. Om man gör det några gånger kommer utväxten att försvinna. Perfekt.
 

Dag 15. Ett underbart minne.

Polenresan!
Ibland tänker jag tillbaka på dom dagarna när vi var där, och jag saknar det verkligen! Vi hade det sååå roligt, och det var en riktig upplevelse. 
 

Ny design

Har suttit nu nån timme och fixat med en ny design. Jag tycker det blev väldigt bra! Var trött på min andra tråkiga.. Aja.
 
Skulle egentligen ha åkt till furuvik idag men det blev ändrade planer.. Har iallafall träning halv sex och tror jag ska träffa Ida en stund innan. 
Hahaha juste, några börjar ju skolan idag, kul.. En vecka kvar bara på mitt sommarlov! 

seger

Matchen igår var väldigt händelserik.. Den började bra när vi gjorde två mål efter sex minuter. Sen blev det vääärsta ovädret! åskade och regnade som faaan. Så vi avbröt matchen i ca 20 minuter men vi kunde fortsätta den sen som tur va. Vi gjorde ett till mål sen, så resultatet blev 3-0 och vi plockade hem 3 poäng!! Jag är nöjd med min insats också då jag gjorde två av målen :D Skönaste segern. 
 

Kom och kolla


Dag 14. Hur jag fixar mig innan skolan.

Borstar håret, sminkar mig litegranna med typ foundation, mascara och ögonbrynspenna. Alltså brukar jag inte fixa mig så mycket. Eller jag kan ha perioder då jag fixar mig mer, typ lägger ner mer tid på kläderna och sminket. Men sen får jag perioder då jag bara har typ myskläder och sminkar mig lite eller ingenting alls. Beror på :)
 
 
 

Bio med saknade amigos

Har kommit hem från Jernvallen nu. Har lite planer inför kvällen. Ska på bio med Johanna, Julia, Erik, Linnea och Moa. Vi ska se "The heat", den verkar rolig. Kommer säkert bli en bra kväll!
 

Glad idag

Halloj. Idag är det lördag, vilket betyder att imon är det söndag och då har jag match :D IHIHIHI är fett taggad! Vet inte varför jag är såå taggad. Längesen jag spelade match kanske :))
 
Ska iallafall till Jernvallen klockan tre och kolla på en match, pojkallsvenskan, sif, aja.. Ska kolla med Ida, är inte ensam hehe. Men nu ska jag äta, pöss.

Dag 13. En youtube video som jag gillar.

Jag och Sanna brukar kolla på dehär ibland om vi får tråkigt, hahahaha. Bästa. Finns flera delar också. 
Det är alltså elva fulla killar som spelar Slender...
 

Fotboll hela dagen

Vid tre-tiden åkte jag ner till Jernvallen och mötte Ida, vi körde lite boll där. Sen kom Sarbast också :) Sen gick jag på min systers pojkväns match. Elvins andra match som han ser tror jag :) Kanske blir en fotbollsspelare av han å ;)
 

Saknar!

 

dagen

Yooo. haha vad fult.
Idag har jag vart med Sanna. Hon kom hit med sin moppe för vi hade tänkt åka, men så sluta den funka så vi kunde inte starta den :( Så vi var här hemma hos mig istället. Vi gick till Coop och köpte mat och sen chilla vi bara. 
 
Skulle egentligen ha konditionsträning med laget idag men det blev inställt pga vädret. Så jag och pappa åkte och gymmade istället. Vi var ensamma där ett tag, fett skönt. 

Byxor

Igår kväll åkte jag, mamma och syster till Valbo en sväng. Det var typ innan det stängde nästan, men jag hann hitta dessa snygga byxor. Har två röda nu, så snyggt.
 
På bikbok hittar ni dom! 
 

Dag 12. En plats du älskar - Varför?

Ni måste hålla med om att detta ser ganska skönt ut?
Stugan! Visst det kan bli långtråkigt ibland, men en solig dag i stugan är svårslagen. 
 

Mysmorgon

Att kunna ta det lugnt på morgonen och läsa lite Harry Potter är väldigt skönt. Började läsa den för några dagar sen och nu vill jag inte sluta.


Mer bebisbilder

Idag har vi haft mycket främmande här. Först kom Natalie, Elvin och Keisha. Jag fotade Elvin i vardagsrummet, vart många söta bilder! Sen kom Chevve hit och en stund efter mormor och morfar. 

Dag 11. Fem saker jag vill göra innan jag dör.

Åka till London! Staden verkar såå mysig, och älskar brittiska♥
 
 
Träffa One direction. Hur coolt skulle inte det vara?
 
 
Spela fotboll i något bra lag och bli riktigt duktig.
 
 
Resa mycket och upptäcka nya platser. 
 
 
Hitta någon jag verkligen tycker om. 

Dag 10. Mina dåliga ovanor.

Att jag ofta vill köpa nytt även fast jag inte har slut på det jag har. 
 
 
 

Lunchat med pappa

Gjorde mig iordning ungefär klockan ett efter att ha kollat på några avsnitt av Hart of dixie.
 
Jag och pappa åkte ner till stan och lunchade. Gick på biblioteket också. Iallafall så var maten god! Nudlar, grönsaker och kött. 
 
Sen åkte vi en liten cykelrunda, i skogen mest. Det var mysigt, fint också!

Dag 9. Bild på någon jag älskar.

 

Målat om mina naglar

 
 

Valbobadet

Jag och pappa skulle hitta på något idag. Så vi åkte till Valbobadet och badade lite.
 
Längesen jag var där sist, haha minns att jag hoppade från sjuan första gången där för jättelängesen! Hur vågade jag när jag var så liten är min fråga.. 
 
Det var ju många som hoppade från tian till och med! Jag hoppar från femman, men nöjde mig med att bara kolla idag ;)

Gårdagen

Hade en toppenkväll igår och kom hem vid halv ett ungefär. Vi lyssnade på Zara, och stod längst fram typ haha. Men hon var jätteduktig! 
Vi åt jättegod lasagne på ett café! Stod och pratade med en random kille som jobbade i ett gosedjursstånd. Han kom från Söderhamn typ, haha men han var rolig. 

Vad jag har på mig ikväll

Ska snart åka till Gävle med Sanna :) Varmt äre idag, hoppas det håller i sig till kvällen för jag har kjol på mig! 
Linne från bikbok / halsband från lindex / kjolen har jag fått från min syster, köpt på h&m / väska från lindex, troor jag.. 

Andra augusti

Hade en jättehärlig dag i stugan igår! Natalie, Keisha och Elvin följde ju också med, Elvin åkte båt för första gången också :) Vi gjorde sånt man brukar göra en varm dag. Solade, badade, grillade. 
Sen sov jag, mamma och pappa kvar där. Fast vi lärde åka hem idag efter frukosten för mamma ska jobba :/ 
 

Fotat en sötis


Ut till stugan


Dag 8. Tre favorit låtar.

Jag har nog ingen speciell favoritlåt, eller låtar. Det varierar typ hela tiden.. 
 
Men tre bra låtar som jag lyssnar mycket på nu får ni här;
Zara Larsson - She's Not Me (Pt.2)
Miley Cyrus - We Can't Stop
Demi Lovato - Made in the USA

Nagelfilen och nagellackerna

Allt köpt på Kicks. 
 

Första augusti

Hej vänner.
Jag och Sanna tog bussen klockan halv ett till Gävle, och på bussen mötte vi Johanna, Julia och Erik. Vi gick och kollade i nian, åt lunch osv. Jag var sparsam och köpte bara tre nagellack och en nagelfil. Sen gick vi till stadsfesten eller vad det är. Men vi var inte där så länge för jag lära hem, skulle på träning. Ska iallafall dit igen på lördag med Sanna P, kolla på Zara Larsson bland annat :) 
 
Första augusti äre idag också. Gud vad fort månaderna går! Bara 19 dagar tills sommarlovet tar slut och skolan börjar..