En natt i stugan

Även fast vi inte hade så bra väder var det mysigt att sova där en natt. 

Ockelbo marknad

I fredags var jag, mamma och hennes kompis på Ockelbo marknad. Jag är inte så mycket för marknader men jag följde med iallafall, mest för att köpa strumpor hehe :) Det gjorde jag också, 20 par ungefär. Köpte två solglasögon och trosor också. 
 
 

Bra shoppingdag

Efter jag vaknat och gjort mid iordning åkte jag och mamma till Valbo, det har ju vart dåligt väder idag så det var en bra shoppingdag. Mycket folk dock.. Är ju rea typ överallt nu :D Jag hittade ovanligt mycket faktiskt för att vara i Valbo, brukar inte hitta så mycket där nuförtiden.. Jaja who cares !
När jag kom hem åkte jag ner till jernvallen och spelade match mot Sif 99, så det var värsta derbyt! 1-1 slutade matchen iallafall, men vi var förtjänta en vinst. 
Här ser ni bild på det jag köpte idag. Kär i min nya plånbok! 
 
 

Hunnit gjort mycket idag

Halloojj. 
Känns som att dagen har gått fett sakta fast jag har hunnit gjort mycket ändå.. Först åkte jag och pappa ner till stan och köpte en cykel till mig, orkar inte skriva anledning här.
När jag kom hem la jag mig i solen och solade ett tag, men blir så fruktansvärt varmt och jobbigt när man inte kan svalka sig nånstans :/ Men jag åt glass hehe. Var sugen på att åka till stranden hela dan, och sen när jag va med Felicia på eftermiddagen åkte vi till Hedåsen :D Var skönt att bada! Och när jag kom hem åkte jag direkt på träning. Så har min dag sett ut, ska snart gå och sova tror jag, är trötter..
 
om nån får för sig att jag är brun... haha kallas instagrameffekt :))
 
 
 
 

 

Välkommen till världen Elvin !

Igår på kvällen när vi firade med grannarna fick mamma ett samtal och Elvin hade blivit född, och jag har blivit moster. Idag har vi vart till bb och tittat på honon, han är såå söt! 
Säger bara grattis till min syster Natalie och Dzevad♥
 
 
 

Midsommarfirande


Idag är det midsommarafton

Godmorgon! 
Jag som nuförtiden brukar sova till typ elva vaknade halv sex, klarvaken. Så nu har jag hunnit kollat på ett top model-avsnitt och en film.. Kommer säkert bli trött ikväll :/ Och det är ju midsommarafton idag! Ska åka ut till stugan och fira där som vanligt, kommer sova där en eller två nätter :) Men ni får ha det så bra idag !
 
Det här var jag förra midsommar, haha.
 

Nya fotbollsskor

 

Min dag

Jag och mamma åkte ut till stugan idag, åt lunch där och hade det mys. Först var det ganska dåligt väder, men såklart blev det fint när vi lära åka hem.. 
Klockan halv sex åkte jag iväg på samling, hade match i Gävle mot Strömsbro. Det gick bra faktiskt, 2-2 slutade resultatet. Vi var faktiskt förtjänta en vinst menmen, oavgjort är bra iallafall och vi var glada ändå :D

Så ni vet

Jag har ju sommarlov, och det känns som att jag inte orkar tänka på bloggen så mycket. Kommer blogga när jag har nåt roligt att blogga om, ska ta vara på dehär sommarlovet nu! Känns som att jag är upptagen hela tiden med kompisar och så. Men vi hörs när vi hörs!

Bilder från bröllopsdagen


Ska på bröllop

Har uppdaterat säämst dom senaste dagarna.. Men har gjort annat antar jag :)
 
idag ska jag iallafall på min kusins bröllop. Jag sitter fortfarande här i morgonrock, jag tar det jämt för lugnt och sen får jag stressa :/ Så borde gå in i duschen nu! 
Det är i Uppsala, så kommer väl komma hem nån gång ikväll eller inatt. Har med mig kameran så det kommer bilder sen.
 

Klassfest

Igår var en bra kväll, och natt ! 
Som ni vet sov vi över hemma hos Johannes. Finns inte så mycket att skriva, förutom att vi hade det supermysigt! Gick till stranden och badade, spelade volleyboll, grillade, lyssnade på musik, åt godis. Fick inte såå mycket sömn men det brukar inte bli så när man sover med kompisar.. ;) 
En bra start på sommarlovet iallafall!
 

Sanna är den bästaste fotografen :*

Skolavslutningen

Sanna fick ett stipendium och vann en uppsatstävling, såå duktig! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommarloooov

Haft skolavslutning idag och slutat nian. Blandade känslor, både roligt och mindre roligt.. Mest roligt ändå, måste va positiv :D Åt ute efter avslutningen med släkt, och fikade här hemma sen. 
Hinner inte lägga upp bilder nu för ska till Årsunda och möta upp klassen igen! Bloggar mer imorgon.
Ha det braaa
 
 
 

Imorgon får man sommarlov

Har nyss duschat, rakat benen och haft hårinpackning. Så nu kan morgondagen få komma! Fast kommer ändå vara fett ledsamt, att splittras från bästa bästa klassen.. Vill inte ! :( men skönt med lov ska det bli.
På kvällen ska klassen sova hemma hos Johannes så ska vi grilla, bada och så. Kommer bli såå myspys!

Glad iallafall


Avlsutningsmiddag

Har nyss kommit hem från skolan, sista gången man var där på länge.. Ganska sorgligt. Alla nior åt en avlsutningsmiddag i matsalen, lärarna gjorde nå litet performance också haha! 

Kubb

Kom nyss hem från Hampus, har vart där och spelat spel med kompisar. Tidigare körde vi kubb också, men det var så mycket mygg ute så det blev inte så långvarigt.. Nu ska jag sova, natti


Lite nytt

Har vart i Valbo idag med Felicia, fick med mig detta hem !
Tröja från Ginatricot, röda jeans från H&M, ballerinaskor från Dinsko, läppstift och nagellack från Kicks.

Fikat på stan

Har fikat på stan med pappa nu på eftermiddagen, mys! Ska snart va med Felicia så ska vi hitta på nåt. Puss

Sveriges nationaldag igår

Igår var det Sveriges nationaldag och den dagen tillbringade jag i stugan med Sanna. Var verkligen härligt väder så vi låg på bryggan och solade nästan hela dagen, premiärbadade också :D 
När jag kom hem åkte jag på fotbollsträning direkt, varmt vare! Sen va jag med pojkarna, vi va hemma hos mig och spelade spel :) 
Sammanfattning: En bra dag.

Vinnare! :D

Heeejjj, idag har det vart skolkampen hela dagen på Bj-Arena. Jag sprang 100 meter och stafett, vann 100 och vårt lag kom tvåa på stafetten :) Men hela kampen vann min klass! Alla var jätteduktiga :D Nioklasserna tävlade alltså mot varandra :) 
Nu på eftermiddan / kvällen har jag vart med Felicia och pojkarna. Orkar inte skriva alla namn så kallar dom pojkarna :)) På kvällen kom syster och hennes kille hit också och grillade, godaste! 
Men nu ska jag gå och lägga mig, är ju långledig nu :D och snart sommarlov, livet äger kan man säga !

Sommaroutfits

Sitter och scrollar på weheartit och ser massa fina outfits, titta vad fint !

Cyklat söderklassikern

Sååå, idag har jag cyklat dom där 4 milen! Det gick hyfsat ändå, det var jobbigt såklart men inte så man dog. Precis innan vi skulle åka började det ösregna... Så vi blev gaanska blöta, men det slutade sen tur nog :) När jag kom hem var jag helt trött i benen, så har slappat hela eftermiddagen. 

Söndag

Tjooo.
Idag har jag spelat match i Gävle mot Hille. Vi förlorade med 4-1, jag hade verkligen inte min bästa fotbollsdag :/ Var hur trött som helst, menmen. 
Sen har jag vart med Jocke, Erik och Johannes på kvällen :) Och imorgon äre skola, fast ska bara ha två lektioner för sen ska jag cykla söderklassikern, 4 mil runt storsjön.. kommer döö! Cyklade förra året också och det var hur drygt som helst :/ Aja, klarar mig väl

Första juni och allt

Nu är det sommar på riktigt!
Efter jag vaknat och gjort mig iordning bestämde sig jag och pappa för att ta en cykeltur till Högbo. Eller vi cyklade i skogen så hamnade vi där :)
När jag kom hem fick jag feta lusten att åka till stranden, så jag, Sanna och Sofia åkte dit. Dock badade jag inte för det var sviiinkallt i vattnet :O Men mysigt i alla fall :)
 
Nu ska jag äta pannkakor och sen gå hem till Johannes för att ha filmkväll med några, vet inte riktigt vilka det blir.. Puss