Inspiration

Weheartit 

Fotat

Fick värsta lusten att fota när jag kom hem från skolan så jag gjorde det. Har pluggat lite också men det blev jobbigt så jag bestämde mig för att blogga, haha. Ska snart byta om för träning också, en vanlig måndag alltså!

Firat Filip

Har nyss kommit hem från kalaset. Har fikat, umgåtts och gjort sånt som man brukar göra på släktkalas. Hade tänkt plugga idag men har inte hunnit och orkar inte heller. Skola imorgon igen... Jobbiiigt. 

Snart slut på helgen

Halloj. Gud vad dålig jag vart på att uppdatera i helgen, men har haft fullt upp tills idag, då jag bara ska ta det lugnt. Ska på kalas klockan 3 hos min kusin iallafall. Helt seriöst, nästan hela släkten fyller år nu vid denna tid. Kalas hela tiden.. 
 
Igår åkte jag och mamma till Gävle, jag var jätteshoppingsugen men handlade i stort sett ingenting. Bara en mössa, torrshampo och fingervantar. Allt för ca 100 kr, storhandlarn. 
När vi kom hem åkte jag ner till jernvallen och spelade match, det blev förlust :/ Och efter va jag med Johannes, Jocke och Hampus. 
Puss.

Pluggdag

Min dag idag, har dock inte druckit te eller varit regnigt ute haha!
 
På min lediga dag har jag pluggat. Gud var tråkig hon är tänker ni nu, men vad ska jag annars göra liksom? Alla är i skolan och jag har en massa plugg so what to do. Men vid två åkte jag ner till jernvallen och var med på fotbollsprofilen, skönt brake mitt i allt! Nu ska jag packa väskan för ska till badhuset imorgon på idrotten.

Höstskor

 
Jag älskar att köpa höstskor! I år ska jag dock ha dom jag hade förra året, men jag får ju sitta och kolla på snygga iallafall ;) Jag skulle vilja ha ett par höga, ungefär som dom på bilden längst ner i mitten. Dom andra är också sjukt snygga!

Ledig imorgon

Fy satan vad kallt det var ute imorse! Och när jag cyklade till skolan var klockan ändå kvart i 10. Det är ju bara September än, hur kallt kommer det inte vara i vinter dårå? Iallafall så började jag 10 över 10 och slutade nu vid 4. Onsdagar är jobbiga.. Men dagens höjdpunkt var när vi fick reda på att vi är ledig imon! Vi har två lektioner inställda och på dom andra två fick vi uppgifter att göra hemma. Hur sköööönt ?
 
Dagens

Polyvore

Idag i skolan visade Vendela och Maja mig Polyvore. Alla kanske redan vet vad det är men inte jag, haha. Det är iallafall en sida där man kan göra collage med kläder, inredning och sånt. Roligt faktiskt! Så det kommer nog komma upp lite collage här på bloggen i framtiden.
 
Jag gjorde detta idag bara för att testa.

Måndag

Denna måndag har gått väldigt fort. Hade bara två lektioner som vanligt och slutade efter lunch. Efter skolan cyklade jag hem till syster och umgicks med henne och gosade med Elvin. Sen på eftermiddagen har jag pluggat matte och engelska. Hade tänkt skriva mer på min engelskauppsats nu, skriver om Polenresan så det är faktiskt ganska kul. Imorgon har jag fotbollsprofil på morgonen så ska försöka sova tidigt, puss!

Grattis morfar!

Idag fyller min morfar år så vi ska åka till Järbo på kalas klockan 1 :) Men först ska jag och mamma åka till Natalie en stund. Efter kalaset ska jag och pappa åka till Jernvallen och kolla när SIF spelar.
 
outfit

Liten ändring

Som ni ser har jag gjort en liten ändring i designen. Vela ha en enkel text med mitt namn som header eftersom jag tycker det är stilrent och snyggt! 
 
Fredag idag, välbehövligt också! Har haft ganska mycket med skolan i veckan så ska bli skönt att få slappna av lite, men måste göra klart lite skolsaker imorgon dock.. 
Efter skolan har jag vart på träning, var inte många som kom men det beror väl på att det är fredag. Imorgon är det match! Ska nog va med Sanna en stund innan, saknar henneee.
Instabild
 
 

IOS 7

Jag visste knappt att uppdateringen skulle komma förens igår typ. Jag uppdaterade min idag och jag tycker det är snyggt, lite ovant bara men kul med förändring, känns som en ny telefon nästan, haha. 

Massa plugg

Min eftermiddag har bestått av detta. Skoj.

Sån himla skön vinst!

Gick lite tidare idag från skolan, stressade hem och åkte sen på match. Det var sååå värt det, vi vann med 4-0 mot Hille och jag är så glad. Bästa matchen på väldigt länge, är så stolt över alla!! Haha nu ska jag fortsätta vara glad och kolla klart på Idol snart. Hejdååå
 
 

Bra borste för håret

Igår när jag var hos frissan borstade hon mitt hår med en sån här borste. Hon sa att den var jättebra för håret, att det inte lossnar några hårstrån. Man kunde köpa där så jag gjorde det, riktigt bra eftersom den inte sliter på håret! 

Nyklippt

Det är inte så mycket kortare, klippte bara topparna. Men nu är det fräscht iallafall !

Regnigt

Imorse var det inte det ultimata vädret att cykla till skolan i. Men det kändes verkligen som höst, det jag längat till ju. Men inte regnet! logiken i det hittar jag inte eftersom det regnar mycket på hösten, haha. 

Slutade tidigt och nu har jag gjort lite läxor, jobbat några tal matte och svarat på några frågor om SO. Mamma smsade mig imorse och sa att jag ska klippa mig halv 5 idag. Hade tid på torsdag egentligen men blev tydligen ändrat. Så ska klippa mig innan min träning som jag ska åka på direkt efter. 

Idag hade jag på mig svarta jeans och en stickad tröja som jag lånat av mamma.


Sötnosen

På eftermiddagen kom Natalie, Chevve och Elvin hit och hälsade på. Passade på att fota sötisen♥

Vitt

Har haft på mig detta ikväll.

Behövdes

Vid halv 11 åkte jag och mamma till badhuset, vi simmade i 45 minuter och sen bubblade och bastade vi. Kändes som att det verkligen behövdes! Pyssla om sig själv lite. 
Klockan fem ska vi åka till farmor och äta middag, alltid mysigt!
 

Matchdag

Idag har jag spelat match med 99:orna, blev inlånad för dom hade dåligt med folk eller nånting. Vi mötte Strömsbro borta och vann med 1-4. Gjorde 1 mål och 1 assist, häärligt! 

Gott med donken

Instagrambild från idag.
 
Tjoo vänner. Har nyss kollat på en film med mina päron och nu ska jag kolla klart på en fotbollsmatch på teven. Umgicks ju med Sannis idag, det var mysigt. Vi pratade först ganska länge men sen åkte vi lite med hennes moppe. Stannade på donken och åkte till Stadsparken och åt nå små chicken nuggets, minns inte vad det hette, haha! 

Egopixarn

Dom ställen jag är på nuförtiden är hemma och i skolan. Det resulterar i att jag inte kommer ut och fotar saker, det blir mest egopics.. Men det får ni stå ut med, annars blir inläggen tråkiga utan egna bilder. 
 
Nu är det iallafall fredag och HELG! Hade ingen historia idag så fick sluta tidigare, ovanligt?! Nu är jag hemma men ska cykla till Sanna om en timme ungefär. 

Snart helg

Guud vad fort skolveckorna går! Nånting som alla säger typ men iallafall. Idag har jag vart i skolan och sen spelat fotboll hela eftermiddan, som jag skrev igår så det var inget nytt. 
 
Imorgon är det fredag och då ska jag va med min saknade saknade vän Sanna. Vi ska nog fixa hennes nya blogg, så kan jag länka den sen :) Puusss

På G igen

Nu känner jag mig i stort sett bra och jag är taggad på morgondagen. Ska få gå till skolan, låter kanske konstigt men tycker verkligen att det är tråkigt att bara sitta hemma en hel dag. Har fotbollsgym efter skolan också, och sen när jag kommer hem ska jag åka på träning igen. Myycket fotboll om dagarna nu så jag har ingen tid att va sjuk nu heller! 
 

Disney Chanel

 
Jag mår bättre nu, sitter och kollar på Disney Chanel. Har vart ut på en kort promenad tidigare, så jag kommer nog kunna träna sen :)

Hemma idag

Idag är jag inte i skolan, eller Högbo kan man säga. Vi skulle haft friluftsdag idag. Men jag mår illa så vela inte chansa att åka bort när jag inte mår bra :/ Men det är lite bättre nu iallafall, hoppas det går över så jag kan träna ikväll. Tror jag ska börja kolla på nån serie och bara ta det lugnt nu.

Härlig tisdag

Idag började fotbollsprofilen, eller det heter tydligen inte "profil" utan fotbollsgym. Vi körde inte så seriöst nu första träningen men det kommer bli bra det här! Skolveckorna kommer bli mycket roligare när man får spela fotboll också. 
 
Cyklade tillbaka till skolan som en tok, hann precis komma fram tills vi började. Vi hade ingen idrott idag så vi skulle haft ett låångt hål, men vi fick ta hem uppgifter från spanskan så vi kunde sluta efter lunch istället :) Sköönt! Har slutat tidigt både igår och idag♥ Nu ska jag göra klart lite skolarbete och sen äre träning igen.
 

Uppdaterat appen

Upptäckte att det fanns en uppdatering på bloggappen så jag uppdaterade. Jag vet inte om det är bättre, därför jag testar att mobilblogga nu för att kolla läget ;)  




"Jag bestämmer"

Bara Sanna som förstår det roliga med rubriken..
 
Söndagkväll, som vanligt går helgen waayy för fort. Men har inget emot att gå till skolan imon, går ju kort dag så det är okej. Hade det väldigt roligt idag iallafall. Lyckades med att inte shoppa nånting, endast mat! 
weheartit.

Jag och min far

Har haft min kamera i snart tre år. I somras kom jag på en inställning så bilderna blir såhär ljusa och fina. Duktig jag.

Ännu en varm dag

Hej på er. Ser ut att bli ännu en varm dag idag, vet inte om jag gillar det, haha! Har liksom ställt in mig på höst nu. Men ska iallafall till Gävle med Sanna klockan 12. Känner att vi åker dit ganska ofta, men det är så mysigt att gå runt där med henne! Dock har jag inte så mycket pengar så ska spara idag, försöka iallafall. Haha! 
 
Är osäker om detta kommer bli för varmt men aja.

Helt slut i benen

Har vart på språng hela dagen känns det som! Började med att spela match. Det gick väl sådär, vi förlorade.. Men det var skiitvarmt, man hade typ ingen ork. Efter matchen stannade jag och mamma i Valbo en liten stund, åt på Ikea gjorde vi. Jag köpte två träningslinnen på Stadium, love them. Nu ska vi kolla på lite film och mysa, puss! 
 
Instagrambild på linnena. Ni kan följa mig där också, eelinnord.
 

Vila upp mig inför imorgon

Komma hem från skolan, sätta på sig mjukiskläder och veta att det är fredag. Riktigt skönt är det. Hade ju idrott som sista lektion och då körde vi intervaller, shit vad jobbigt det var! Inte van att köra värsta träningspassen på idrottslektionerna, haha. Men ikväll ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig tills imorgon. Har fotbollsmatch mot Hagaström. Har inte spelat match på 3 veckor så är grymt taggad :D 

Min present till mamma!

Ett skal med en bild på Elvin, en bra present att ge bort tycker jag! och mamma blev glad :D Beställde det ganska sent dock så det kom idag, fick bli en present i efterskott♥

Fikat med Sanna

Onsdagar är en ganska seg dag.. Har sovmorgon men slutar fem över fyra :/ Efter skolan cyklade jag till Wayne's och träffade Sanna. Vi kan ju inte träffas så ofta längre eftersom hon går i skolan i Gävle :( Vi fikade iallafall, eller jag åt foccacia för jag var hungrig :)). Skulle gått på en match nu på kvällen med Ida men det blev inte så.. Så ska bara va hemma å mysa och kolla Idol. 

Fått skoldatorn idag

Hej vänner. Har nyss gjort klart massa spanskauppgifter som vi fick idag eftersom vi missade lite av spanskan. Har fått skoldatorn också, dock kan jag inte logga in på den.. Vet inte varför? Men ska snart på träning, det bästa på hela dagen!

Bilder från kalaset


Grattis bästa mamma!!

Idag fyller min mamma år!♥ Så vid halv sex blir det kalasfirande här hemma med släkten :) 
 
På mig har jag svarta jeans, en randig tröja och en jeansväst.

Tidiga måndagar

Måndag idag, vilket betyder att jag slutar efter lunch. Då brukar jag åka ner till Jernvallen och gymma eftersom jag har nästan hela dagen ledig. Det gick bra, tog i som jag inte brukar göra känns det som, haha! Kommer nog ha värsta träningsvärken imon, hoppas det iallafall.

Första september

September, höstmånaderna börjar nu alltså. Mysigt tycker jag! hösten får gärna komma snabbt. 

Sundayy baby

Vid halv två tog jag min cykel och cyklade till Jernvallen, där mötte jag Ida och Frida. Sen kom Jennifer och Ebba också :) Vi spelade lite fotboll där, sköt och sånt, och skrattade en del haha! Vid klockan 6 kollade vi när Saik mötte Hofors, och efter gick vi till Monroes och käkade. Gooottt.