Goodbyeee

Efter många om och men så byter jag bloggportal till Devote! Har ingen blogginspiration kvar här, behöver en nystart. Hoppas ni fortsätter läsa iallafall! Puss
 
http://elinnord.devote.se/
http://elinnord.devote.se/

Mysfika

Idag är första gången jag haft jeans på huuur länge som helst. Skönt faktiskt att det börjar bli lite svalare. Jag övningskörde lite med pappa idag igen och sen på eftermiddagen fikade jag med några saknade vänner, älskar mysfika. Snart ska jag byta om inför träning. Kram!

Halsband för 20-lappen

Köpte detta superfina halsband på Ur och Penn för 20 kronor för nån vecka sedan. De har ju som ett erbjudande att alla smycken kostar 20 kronor. Jättelätt att fynda!

Lunch med pappa

Jag övningskörde lite nere vid Göransson och sen åkte jag och pappa till Selmas och lunchade, jättegott! Lite senare kom Sanna L hit, det var på tiden eftersom hon vart bortrest och vi inte setts på jättelänge, haha. Nu ska jag äta. Pösss.

Oldie

En oldie, (endast på grund av bildbrist, haha)
 
Igår var det troligtvis sommarens varmaste dag, tror temperaturen gick upp mot 33 grader (och det är i skuggan i guess). Alltså det är helt sjukt hur det kan bli så varmt här i Sverige. Minns i juni när man ba "öh de sa att detta skulle bli den varmaste sommaren på länge, börjar tveka". Förstår vad de menar nu. Iallafall så tillbringade jag dagen i Högbo. Solade, badade, åt glass och spelade lite volleyboll med vänner. Senare på kvällen åkte jag på fotbollsträning. 
 
Kod för att importera min blogg till Nattstad: 6797142771

Söndag

Under eftermiddagen åkte jag hem till min syster som har haft loppis nu under helgen. Jag hade också lite grejer att sälja, fick en adidaströja såld idag åtminstone! 100 kronor rikare, haha. Senare på kvällen åkte jag och Sanna P till stranden och tog ett kvällsdopp, hur skönt som helst med tanke på denna vääärme. Sen kom några till också så spelade vi lite kubb innan vi drog oss hemåt igen. 

Gameday

Idag spelades vår första match efter sommaruppehållet. Hagaström stod på andra sidan och det resulterade i 1-1. Det var väääldigt varmt och jobbigt, kände mig ganska ovan med att spela match, men roligt var det. Bara att tagga om inför nästa helg med en ny match!! 

Nail polish

Älskar nymålade naglar, speciellt ljusrosa tycker jag är jättefint! Detta är från märket Mavala och färgen Riga, jag köpte det på Åhlens för 50-lappen men de finns lite överallt. Kram!

Första augusti

Idag är det första Augusti, nu börjar hösten (och skolan) närma sig. Bara nitton dagar kvar på detta underbara sommarlov. Fast det tar inte emot såå mycket att säga det, tycker att hösten är väldigt mysig. Speciellt rutinerna som man kommer in i igen.
 
Annars idag har jag inte gjort mycket alls. Kollade på filmen "Divergent", den var faktiskt bra! Liknade "Hungergames" lite i stilen, och jag älskar de filmerna och böckerna så den var bra. Sen åkte jag och pappa till Högbo och gick på promenad och nu har vi nyss ätit hämtmat från thaivagnen, mums! Bjuder på några bilder från Högbo.