Nytt till sommaren

Här är det mesta av det jag köpte igår, supernöjd! Köpte lite annat basic också. Om någon undrar vad något kostade så får ni gärna kommentera. Puss.
Här har ni skorna också som kom igår. 

Min fina


Valbo

Denna fredag har jag spenderat i Valbo. Vart i sååånt behov av sommarkläder men nu har jag lite påfyllning i garderoben haha. Ne men hittade mycket fint och mycket andvändbart. Lunchade och fikade där också och när jag kom hem åkte jag ner på träning. Kommer nog upp bilder sen. Kram.

Igår

Helloo. Hände mycket roligt igår, började morgonen med en lite rolig överraskning. Jag beställde ett par Nike free run för nån månad sen, det stod att det endast skulle ta några arbetsdagar innan jag skulle få dom så jag hade gett upp hoppet. Men så kom dom igår, flera veckor försenade hahah. Bättre sent än aldrig.. Ska knäppa kort och visa imorgon. Nog om det. Senare under dagen träffade jag först Vendela och spelade lite fotboll. På eftermiddagen träffade jag Sanna så fotade vi i Stadsparken. Åkte hem till syster sen på kvällen och åt grillat, efter åkte jag tillbaka till Sanna igen och hade spelkväll med några kompisar. Sen blev det hem och sooova. Långt inlägg nu känner jag (och ointressant), ska sluta nu. PUSS.

Gullen


Äntligen fri

Hej på er och sorry för dålig uppdatering. Men nu kan jag med gläjde skriva att jag är pluggfri. Inget mer plugg på fleeera månader, är så lycklig haha. Dessutom har jag nu fem dagars ledighet! Ikväll ska jag åka ner till jernvallen och kolla när mina amigos spelar match. Imorgon ska jag antagligen va med Sanna p och sen får vi se vad resten av ledigheten har att bjuda på. Puss!
 
Dagens

Dör sötdöden

Systers nya vovve, huuur söt??


SIF-match


Min dag i bilder

Hej på er! Svettas bort här i värmen, alltså tänk att vi här i Sverige ens kan säga så haha. Här ovanför ser ni i stort sett vad jag gjort idag. Vart lite barnvakt, köpt en keps, ätit jordgubbar, lunchat med mamma, vart på SIF-match och jobbat lite där och fått bullar haha. Nu är grillen på och snart ska vi äta, ska bli så gott med grillat nu. En perfekt avslutning på en varm sommardag (poet). Puss! 

Friday

Fredag idag och jag har endast skrivit mattenationella hela dagen. Har vart ganska nervös inför det eftersom jag inte pluggat så himla mycket, men tycker det gick helt okej ändå. Slutade tidigare än normalt och nu sitter jag ute på altanen och har nyss läst ut min engelskabok. Ska ha bokprov nästa vecka så lika bra att få den utläst. Lite senare blir det träning i denna värme. Man blir helt trött av att bara sitta ute ju haha. Puss ha en bra fredag allihopa!

Studiedag

Har vart ledig från skolan idag, jätteskönt med en ledig dag mitt i veckan! Åkte hem till Vendela efter lunch så har vi bara tagit det lugnt hela dagen. När jag kom hem åt vi middag ute på altanen i solen, såå underbart. Sen åkte vi till en släkting en stund och hälsade på. Nu ska jag kolla på yngsta mästerkocken, de är så duktiga och söta så jag dör. Imorgon har jag endast två lektioner och på båda har jag prooov. Wish me luck! 
 
Fyra mobilbilder från idag

Helgen

Har vart en ganska ansträngande helg haha. Två matcher i fööör varmt väder, två förluster och en stukad fot. Not so funny. Hoppas på en bättre vecka iallafall! nu blir det naturplugg. Kram.
 

17 maj

Nu är sommaren här på riktigt, såå skönt. Dock inte det roligast vädret att spela match i.. Mötte troligtvis seriens bästa lag och det blev förlust med 0-4, men bara att ta nya tag då vi har match imorgon igen mot Forsa. Tidigare idag har jag vart på stan med Sanna och ätit lunch och sen gick vi runt och kikade lite på stan. Är ju 17 maj idag vilket är "våran dag", vi åkte till Turkiet tillsammans för exakt 3 år sedan idag så det har blivit som en speciell dag haha :) Nu ska jag kolla på teve, puss!

OOTD


Snapshots lately

Mellis från igår  /  Träffade Ida en snabbis  /  Från min och Vendelas myskväll  /  Outfit  /  Ebba trixar lite  /  Maattchh

Ballerina

När jag såg att det var sol och varmt ute imorse bestämde jag mig att ha dessa. Har vart en sån härlig dag idag och jag hoppas att helgen blir ännu bättre. Har match både lördag och söndag och imorgon innan matchen ska jag luncha med Sanna. Puss!

Som en sommarkväll


Middag för mormor och morfar

Ikväll har jag och lite släkt ätit god middag på Forsbacka Wärdshus för att fira mormor och morfar som vart gifta i 50 år idag, grattis ännu en gång bästa mormor och morfar! Det var jättemysigt där också, tog med mig kameran så jag bjuder på några bilder från kvällen. 

Till sommaren

Untitled #8
 
 
Något jag nog ska köpa till sommaren är en långklänning, nya svarta ballerinaskor och en svart kjol. Har aldrig riktigt vart en "kjol och klänning-tjej" men tycker det är jättefint på andra och det är jätteskönt att gå runt i också haha. Nu ska jag gå och äta lite lunch här i schoolish, love fridays. 
 

Min träningsfria dag

Idag är det onsdag vilket betyder min träningsfria dag. Så himla skönt faktiskt. Tränar i stort sett varje dag annars. Var så himla trött i skolan idag, need sommarlov nu alltså. Annars har jag tagit tag i lite plugg och sen bara tagit det lugnt. Man behöver såna dagar då man egentligen inte gör nånting också. Puss!
 
Bildbrist för nuläget så får längta tillbaka till Spaaiin.

Carry You Home

Zara Larssons nya låt "Carry You Home" är jättebraaaa, eller vad säger ni? Roligt att hon kommer med nytt tycker jag! :)
 

Friluftsdag

Idag har vi haft friluftsdag med klassen, plus en klass till. Vi har paddlat i stort sett hela dagen, från Sandbacka till Östanå som ligger vid Forsbacka typ. Det var faktiskt roligt, speciellt när det blev fint väder! Jag och Vendela bildade bästa paddlingsteamet haha. Fastnade bara en gång i en jäkla fors.. Men annars gick det fint! Nu ska jag på träning om en timme, fast är så hiiimla trött orkar knappt gå haha. 

Självporträtt


Monday

Befinner mig i skolan atm, har samhällskunskap, sen historia och efter det slutar jag. Jätteskönt. Senare idag har jag träning. Hade match igår mot Västerås så idag blir det återhämtningsträning. Efter första halvleken igår låg vi under med 0-2 men vi tog ikapp och vann matchen med 3-2. Så himla skööönt och nu är vi serieledare :D:D Ska återgå till skolarbetet nu iallafall, puss!
 
Dagens

Eurovision song contest

Ikväll är det final i Eurovision song contest. Jag ska självklart kolla, vi ska beställa hem mat också. Vad tror ni om Sanna Nielsens chanser då? Jag tror hon har bra chanser att komma i toppen iallafall, hon ligger ju också bra till på bettingsidor och liknande. Jaja det återstår att se hur det går!
 

Tips på serie

En serie jag kan tipsa om är Gossip Girl! Har bara hunnit kollat första säsongen ännu men so far so good kan jag säga iallafall haha. Dock säger ganska många att den blir sämre i de senare säsongerna men ska ge det en chans ändå. Har alltid vart lite skeptisk till just den här serien men jag blev fast ganska snabbt. Den innehåller mycket drama, kärlek osv så om man gillar sånt så tycker jag man borde kolla! Ett litet tips bara. Puss!

Kosläpp

Idag har jag sett mitt första kosläpp haha. Följde med syster, Dzevad och Elvin till storvik för att titta. Trodde inte alls att det skulle vara så mycket folk men det var de! 

Nationella hit och dit

Har haft sen träning idag som höll på till halv 10, ska egentligen ha sovmorgon till 10.20 imorgon men nej har spanska nationella och börjar 8.20. Vet ärligt inte varför jag är uppe än haha. Ska kolla klart på Eurovision och sen sooova. Annars har jag skrivit nationellt prov i svenska idag också, skrev om villkoren för tjejer respektive killar osv. Tror det gick bra! 

Nya fotbollsskor

Har tillbringat hela eftermiddagen i både Valbo och Gävle i jakt på nya fotbollsskor haha. Mina andra har gått sönder då en dobb gått av, så var lite tvungen att köpa nya. Det blev två nya från Nike, både gräs och konstgrässkor så dobbarna håller längre. Får testa dem imorgon, är jättenöjd än så länge iaf!

Skön seger

Äntligen hemma efter en heldag i Mora och i buss. Vi kom iallafall hem med en vinst vilket var jätteskönt. Vi vann matchen med 4-2 och är nu serieledare, bra start helt enkelt. 
 

The other women

Nyss kommit hem från Gävle och bion. Filmen vi såg var "the other women", den var helt ok men rolig iallafall haha. Imorgon har jag seriepremiär, ska åka buss till Mora och kommer vara borta hela dagen. Taggaaa. 


Lite nytt

Igår följde Sanna med mig och mamma till Valbo, shoppade och åt lunch på ikea. Fick med mig lite nytt hem som ni ser här på bilderna under. Annars idag har jag följt med mamma och pappa till Ikea och kollat på lite saker till köket. Senare idag ska jag in till Gävle och gå på bio med några tjejer från klassen. Kommer bli mys. Puss!

Första maj

Idag är det första maj och det typ haglar om vartannat, för nån dag sen var det ca 20 grader och sommarvärme haha. Igår snöade det också, på sista april när man firar in våren liksom. På tal om sisa april så var jag i Kungsgården igår, träffade många som det var längesen man såg så det var jätteroligt! Idag har jag inte hunnit med något mer än en promenad med Sanna, om nån timme ska jag iallafall till jernvallen och kolla på sif. Puss!
 
Bild från igår och från min och Sannas promenad.