Höstlovsshopping

Har vart i både Gävle och Valbo dom senaste dagarna, har inte visat vad jag köpte so here it comes. 

Trötter

Längtar till min säng just nu♥
 
Har nyss kommit hem från Johannes, har umgåtts med han, Erik och Jocke. Vi kollade på film men jag var skittrött haha. Klockan är ju egentligen ca 12 just nu.. Tidigare idag har jag gymmat, det var ett tag sen så det var skönt. Nu ska jag gå och sussa, godnatt! 

Mysmorgon


Tre bilder från min och Sannas mysmorgon.

Dagens

Ska snart ta bussen ner till stan, möta Sanna och sen ska vi åka till Valbo. Hon ska sova här ikväll också, blir mys! Får se om jag bloggar mer idag, annars hörs vi imon :)

Curly haiiir

Sanna lockade mitt hår idag, det tog lite tid men det blev ju fint! 
 
Före- och efterbilder
 

Gävle

Har vart i Gävle idag med Sanna. Vi hade tänkt kolla på halloweenkläder, men vi kom på att Sanna hade två utklädnader hemma som vi ska va, ni får se sen ;);) Det var mysigt att vara där iallafall, vi åt mat och sen drack vi vääärldens godaste smoothie! ♥ 

Ingen söndagsångest idag inte

Hade på mig denna mysiga tröja idag som jag köpt i Thailand faktiskt. 
 
Sanna kom hit ungefär vid 12, så umgicks vi lite. Sen kollade jag när SIF spelade match, dom förlorade tyvär så nu kommer dom åka ner en serie, tyckte så synd om dom! Och idag behöver man inte ha söndagsångest, så skönt att vara ledig! 

Present

Fick denna väska av mamma i födelsedagspresent. Har redan använt den lite eftersom jag var med när vi köpte den för några dagar sen. Den finns på Lindex för 299 kr iallafall :) E;et som jag satte fast där på väskan fick jag också igår. Tack madre! ♥ Kanske kommer upp fler inlägg med presenter, om jag orkar! 

En grå höstdag

Vad depp rubriken lät. Men tycker att det passar in på bilderna som jag tog i Högbo idag, haha! Jag och pappa hann med att gå runt sjön där innan vi hade kalas här hemma :) Kan passa på att säga tack allihopa för gratulationerna, har så bra vänner! Löööve juu all. 
 
Stone, haha.

16 år !!


Naglar

Kollar runt på weheartit och gillar massa nagelbilder, haha. Man blir fett inspirerad men jag tycker ändå att det är ovärt att lägga ner massa pengar på att fixa naglarna, man kan ju fixa själv men jag har inte tålamodet till det tyvär, hehe. 

HÖSTLOV

Fått höstlov idag, huuur skönt?! Känner att detta höstlov kommer bli grymt. Börjar med att fylla år imorgon, fast är inte så taggad ändå haha, tråkig. Men jag blir väl :) 
 
Efter skolan gick jag, Vendela, Alexandra och Maria ner till Wayne's coffee och fikade, det var mys! Sen skyndade jag mig hem för vi fick lite gäster som inte kan komma imorgon. Men vi höres väl, pöss.
 

 
 
 

Outfit


Nyss skrivit prov

Förlåt för usel bloggning, har pluggat naturkunskap den tiden jag vart sysslolös. Sitter i skolan nu och har nyss skrivit provet, jag vet inte hur det gick haha. Skönt att ha det gjort iallafall, har inget plugg jag behöver göra över lovet så det är skönt att få slappa lite och tänka på annat. 
 

Lång sovmorgon idag

Imorse när jag gick upp och kollade ut genom fönstret snöade det! Vart lite förvånad, haha. Men det försvann ju typ lika fort som det kom. Börjar 12.40 idag, så jag kan äta lunch hemma och ta det lugnt. Lärde dock gå upp halv sju eftersom jag hade profil.. Liiite jobbigt faktiskt. Ska snart göra iordning mat, börjar bli hungrig redan.. Pussss!
 
Dagens. Byxorna är från bikbok och tröjan från jc. 

En topp jag köpte igår

Har för mig att den kostade 129 kr på rean, men är inte helt säker haha! Shoppade lite mer också men det visar jag i ett annat inlägg. Det var inte så ljust i rummet idag för att få bra bilder, så det andra kommer sen! 

Lockigt hår

Jag och mamma var i Valbo igår och då köpte vi en locktång som vi ska ha tillsammans. Testade locka mitt hår lite när jag kom hem, gjorde bara där framme men jag tycker det blev rätt bra ändå.

Internmatch

Har spelat internmatch idag med Gästrikelaget, vi delade alltså in oss i två lag. Det gick väl okej för mig, vårt lag vann med 2-0 iallafall :) Nu ska jag plugga lite naturkunskap eftersom vi har prov på torsdag :/
 
bild från idag
 
 

Fyra från igår

 
 
Igår åkte jag, Sanna och Johanna och kollade fotboll på Jernvallen. Det var f16-sm, semifinal. Solen låg rätt på läktaren så det blev vaaarmt! Men skönt iallafall. Efter åkte jag hem till mormor och morfar och kalasade för mormor som fyllde år igår! När jag kom hem gick jag till Sanna för hon var ensam hemma, så kollade vi på film och myste. Bra lördag.

Bedrooms

Kolla vad mysigt det ser ut, vill bo i allihopa! 
 
 
 
 
 
 

Om lite allt möjligt

Instabild.
 
Blev inte så mycket plugg för oss, haha som väntat kanske. Men har kollat på idol och nu fördriver jag tiden tills det blir utröstning. Erik Rapp är ju sjuuukt bra, min favorit. Tror jag, många är bra! Iallafall så känner jag mig lite stressad, fyller nästa vecka och har ingen aning om vad jag ska önska mig! pengar typ, men det är ju inte så speciellt roligt. Har också lite smått panik över vad jag ska va på halloween, klassen ska hålla i en fest på höstlovet. Är inte så mycket för att klä ut mig, men whateveeeerr. 

Äntligen fredag

Heeejj, idag är jag glad. Mest för att det är fredag och nu HELG. Har haft idrottsprov nu på eftermiddan vilket gick bra, skönt det! Snart kommer Sanna hit så ska vi ha pluggmys. Ja, man kan mysa och plugga samtidigt, har vi tänkt iallafall haha. stannade på Coop när jag cyklade hem från skolan och köpte 2 Ben and jerry's. That's how we roll. Bye.

Höstoutfit

 

Myskofta

Har haft på mig detta idag, rätt skönt med myskofta.

Bra start på dagen.

Börjar sent idag, också vaknade jag innan klockan ringde, så har haft en chillmorgon. Gjorde en godfrukost, yoghurt med bär, macka och juice. Bra start på dagen.

Ett collage för att göra detta inlägg roligare

Hej på er. Denna tisdag har vart ganska intense. Hade först fotbollsprofil, sen bodypump på idrotten och nu på eftermiddan har jag haft träning med gästrikelaget. Är hur trött som helst nu, mina ögon vill bara blunda men jag kämpar för att vara vaken lite till. Fråga mig inte varför. Måste plugga till idrottsprovet men finner inte orken, jobbigt allt blev nu känner jag. Vi hörs när jag inte är lika trött, godnatt!
 
Följ mig på weheartit, elinnord.

Grattat farmor

 
Min farmor fyller hela 89 år idag så vi har vart och grattat henne. Även om hon inte läser detta så säger jag grattis igen, haha! Tidigare idag har jag vart på gästriketräning i Gävle. Nu ska jag bara ta det lugnt, tagga inför en ny skolvecka ;) haha nä inte precis, men hejdå! 

Gårdagen


Igårkväll fick jag skjuts till Sanna, vi åt mat och kollade på world cup. Ganska tråkigt där egentligen då jag inte förstår mig på bandy så värst mycket, haha. Men roligt att träffa bästie! Sen var vi med några fler också :) 

Fina hösten


Dagens

 

Sryyy

Har inget att blogga om just nu och har inga bilder heller för den delen. Därför tråkiga inlägg och egobilder, haha.
 
Fredag idag iallafall! Skönt att denna vecka är avklarad då vi hade två prov, kan meddela att jag fick A på So-provet. Glaaaad. Matten gjorde jag idag och det kändes hyfsat bra, får se :) Ikväll ska vi äta pizza, kolla på idol och mysa. Ska försöka kolla lite på fotbollen också då Sverige möter Österrike. Ni får ha en mysig fredag allihopa!

Onsdag


Hejsan! Denna onsdag har det inte hänt mycket, hade sovmorgon imorse så det var skönt. Kunde till och med sova tills klockan ringde, haha. Brukar jämt vakna så tidigt när vi har sovmorgon annars! Nu på eftermiddan har jag pluggat samhällskunskap, har prov imorgon och det är ganska svårt :/ men jag känner mig hyfsat förberedd iallafall. 

Just nu sitter jag och kollar på fotboll på teven. Tyresö som möter psg, 1-1 står det nu iallafall :) vart ett ointressant inlägg men kändes hemskt att inte blogga alls, haha! Hejdååå. 

Oredigerad vs redigerad

Har gjort en liknande bild förut, men det är roligt att se vad mycket man kan göra med en bild. Nu ser ni ungefär hur jag fixar mina bilder som jag lägger ut på bloggen, kanske du får nå tips.

Work for it

 
Efter skolan åkte jag till gymmet och tränade. Ganska längesen jag var där eftersom jag haft så mycket fotboll, men när den är slut kommer jag börja gymma mer och köra egen träning. Ska försöka bygga upp bättre fysik till nästa säsong! Blir bra det.

Fotboll och kalas

 
Hej på alla er som tittar in här.
Hade klockan på ringning halv sju imorse, det var inte så värst roligt. Men jag pallrade mig upp och sen åkte jag på fotboll. Vi hade två träningar, lite teori, vi åt lunch på Göransson också. Det var gott! Nu är jag faktiskt helt trött i benen även fast vi inte körde så hårt.. 
 
När jag kom hem hann jag bara duscha och sen åkte jag vidare på kalas hemma hos min systers pojkväns föräldrar. Åt en massa mat som dom lagat! är jättemätt nu haha! Ska väl ta och plugga lite nu, har två prov nästa vecka också. Livet som samelev. Puss!

Vinst för SIF

Istället för att spela match själv åkte jag och pappa ner till jernvallen och kollade på sifs match. Om jag ska vara ärlig var det ganska skönt att slippa spela match i detta väder.. Iallafall vann dom med 3-0, jätteviktig vinst dessutom! Dom håller ju på att åka ur serien..
 
Imorgon blir det massa fotboll för mig också, heldag på jernvallen med gästrikelaget. Grymt!

En fototur med dessa

Jag fotade med mitt långzoom hela tiden. Även fast jag inte har en värstingkamera så blir det bra bilder! Naaajjs! Det gäller väl att lära sig kameran bra, och det har jag gjort under dessa tre år. Men det började regna efter ett tag så vi lära gå in..Nu ska jag snart äta och sen åka och spela sista seriematchen. Sorgligt :(:(
 
update: matchen blev inställd :'( haha

Kanelbullens dag

Har bakat med Sanna hela eftermiddagen. Det tog längre tid att göra bullar än jag trodde, haha! men gott blev det iallafall :)

Ätit middag hos farmor

Tjoo. Har haft två prov idag som sagt, det gick bra. Tror jag! Man kan aldrig vara säker, haha! Efter skolan åkte jag och pappa till farmor och åt middag, man får alltid god mat hemma hos henne :) Mamma är på nån resa med jobbet men hon kommer hem imorgon :) Imorgon ska jag umgås med Sanna Larsson, haha har ju två sanna-kompisar, iallafall så var det längesen vi va, saknar henne! Saknar Sanna Persson också för den delen, haha! ♥
Nu ska jag kolla på teve eller något, puss!

Collage


Dom parfymer jag använder

Viva la juicy till vänster och Britney Spears fantasy till höger, dock börjar min Viva la juicy ta slut.. Jag använder också bodysplash från Hollister, har fyra olika såna. Så jag har ingen brist på parfymer, haha! 

Onsdag

Kunde ta det väldigt lugnt imorse eftersom vi hade sovmorgon och jag vaknade innan klockan ringde, riktigt skönt. Annars har dagen varit som vanligt, hade redovisning vilket gick hyfsat bra! Hade ingen svenska så slutade halv tre. Nu måste jag plugga för jag har både spanska och engelskaprov imorgon..

Börjar 12.40

Svenskan var inställd idag så vi börjar efter lunch, men jag och några till ska till skolan ändå och äta för det är pannkaka! Haha. Sen har jag idrott och spanska. Har vart på fotbollsprofil nu på morgonen, skönt att kunna åka hem och ta det lugnt innan skolan. 
 
Jag fotade med mitt långzoom idag, jag tycker att bilderna blir bättre på något sätt med det men jag vet inte. Här har ni outfitbilder iallafall! 

Första oktober

Jag gillar Oktober, löven börjar ändra färg och jag fyller år denna månad också. Jag gick ut på gården och fotade det som gick!