Spanien del 3


Current mode

Idag är jag ensam hemma och är fortfarande sjuk. Men jag är på bättringsvägen, har ingen speciell huvudvärk idag men känner mig fortfarande konstig i magen. Så himla skönt att det är lov och att man förhoppningsvis kan komma tillbaka till skolan frisk och kry haha. Har fortfarande bilder att lägga upp från Spanien, tror jag ska fixa nåt inlägg nu. Sen ska jag nog kolla på de senaste pll-avsnitten jag missat. 

Spanien del 2


Spanien del 1


Ett mindre bra avslut

Instagrambild 
 
Nu är jag hemma och det är så hiiimla skönt. Ni kanske läste på twitter att jag också blev sjuk. Efter middagen på tisdagen fick jag jätteont i magen och kunde inte sova, spydde, var lös i magen och mådde dåligt. Inte de bästa förutsättningarna för att sitta på ett plan dagen efter. Därför känns det extra skönt att få komma hem. Har nyss ätit lite frukost, det första jag äter på ca två dygn. Så jag känner mig helt konstig i kroppen. Idag ska jag bara ta det lugnt, återhämta mig och antagligen lägga in alla bilder från kameran och blogga! har sett fram emot det så länge nu haha. Ska kolla ikapp alla serie-avsnitt jag missat också. Kram.

Update


Hej på er! Tänkte uppdatera lite om livet här nere. Det har vart molnigt två dagar men idag har det vart hyfsat, så jag och mamma har solat på altanen och tagit vara på de soltimmar vi får. Pappa har lyckats blivit matförgiftad så han har legat inne :/ har gått runt hela dagen rädd för att också bli sjuk haha. Men jag känner ingenting så det är lugnt. Imorgon är sista dagen här så då får jag börja packa ihop lite och bara ta det lugnt. Ska bli skönt att komma hem faktiskt! 

Jag lever



Hejsan! Har vart här i en dag ungefär, och det är jättehärligt! Ganska blåsigt dock men annars är det jättevarmt. Vi har inte hunnit gjort så mycket idag, ätit god hotellfrukost och solat. Tog ett dopp i poolen också men det var skitkallt haha. Så himla vek. Men nu ska jag nog ut i solen igen eller gå till affären. Puss 

I natt åker vi

Blir att ställa klockan på 02.30 för i natt åker vi!! Planet går klockan 8 på morgonen så måste gå upp tidigt, men det är mysigt att åka till Arlanda mitt i natten tycker jag. 
 
Vi ska inte ha med någon dator, endast iPaden, så kommer nog inte blogga så mycket. Kanske blir någon mobilbloggning. Men när jag kommer hem kommer jag lägga upp massa bilder tagna med systemisen. Det blir ju bara en vecka så det är inte så länge, men ni får ha det så bra medans!! Puss. 

Intervju

Idag är det måndag och jag har gått i skolan som vanligt. Slutade vid tolv, jag och Vendela stannade kvar lite i skolan och pluggade och sen följde hon med mig ner på stan. Har nyss vart på sommarjobbs-intervju. Det gick väldigt fort, ca 10 minuter, men tror det gick bra. Det är inom kommunen så det kan bli lite vad som helst, får se om jag får något. Det var ganska många som sökt.
 
Befinner mig just nu hemma hos Vendela och vi har nyss ätit mellis. Ska snart plugga lite mer och sen måste jag hem och packa (resfeber). Puss och kraaaam.

Kollar OS

Älskar dessa två veckor när det är massa sport på teven, också att man får heja på svenskarna. Sitter just nu och kollar på herrarnas skidstafett. Får se om det går lika bra som för damerna igår när dom vann guld! Senare idag måste jag plugga spanska och sen packa. Har inte börjat på riktigt än.. Börjar bli lite stressad haha. 

Firat syster

Eftersom min syster fyller år när vi är borta passade vi på att fira henne lite ikväll. Åt god mat och sen åt vi god cheescake med jordgubbar! Mysig kväll. Tidigare idag följde jag med pappa och kollade när SIF spelade en träningsmatch. Det snöade och jag frös så hiimla mycket haha. Men dom vann med 3-0 så det var roligt att se. Har nyss kollat på melodifestivalen, tyckte det var ganska bra låtar ikväll ändå! Pöss.

Glad alla hjärtans dag!

Idag är det alla hjärtans dag. För mig är det dock en helt vanlig fredag eftersom jag inte har någon speciell anledning att fira den. Men jag tycker det är en mysig dag ändå. Man kan visa sin kärlek lite extra till de presoner man tycker om och köpa hem massa godis, choklad och glass och kolla på någon serie. Det låter hur mysigt som helst tycker jag, men ska vara hurtig och träna ikväll. Men hoppas ni får en bra alla hjärtans dag allihopa! Kram. 

Vårkänslor

Nu är all snö borta på vår gård. Jag tycker det är jätteskönt att det börjar bli varmare igen så man slipper frysa ihjäl så fort man går ut. Idag skiner solen till och med, det var längesen haha. Får lite "vår-feelings". Gick upp tidigt imorse för att ha profil men åkte hem efter. Har endast en lektion idag vid klockan 2 så det blir en väldigt lugn dag. Ska nog åka till Vendela snart och äta lite lunch och efter skolan blir det ännu en träning. Kram!

Nöjd med håret!

Nu är en bra bit borta. Det känns jättefräscht och jag är supernöjd! 

Lazy sunday

Har haft en riktig chilldag idag vilket har vart hur skönt som helst. Gick och la mig tidigt igår och kunde sova ganska länge imorse. Tror jag behövde det. Sen har jag börjat packa lite smått. Gud jag hatar att packa, eller okej känslan av att snart åka iväg är härlig men jag får sån ångest över vad jag ska ha med mig. Följde med pappa ner till stan en sväng också men annars har det inte hänt något speciellt. En sånhär dag borde man ha varje dag innan en ny skolvecka. 

Silver i veteran-SM

Steg upp vid halv sju imorse. Men det gjorde inte så mycket eftersom jag fick äta gofrukost! Direkt efter checkade vi ut från hotellet och åkte iväg till tävlingen. Pappa tog hem silver i 60 meter, en hundradel från seger så det var väldigt jämt! Grattis grattis! Stannade nån timme på Kista Galleria på hemvägen så nu är jag trött! Väntar på att melodifestivalen ska börja, var ett bra startfält ikväll tror jag! Puss.

Klipptid

På måndag har jag klipptid och jag har tänkt klippa en ganska bra bit av mitt hår. Känner för en förändring, plus att mitt hår är ganska slitet och typ jätteelektriskt haha. Hade tänkt något liknande som på bilderna. 
 

Ser fram emot helgen

Random bild från någon dag då det snöade så fint haha. 
 
Idag har jag fått väldigt mycket gjort i skolan och det känns bra, är välförtjänt helg. Imorgon direkt efter skolan ska jag, mamma och pappa åka till Stockholm. Pappa ska tävla där på lördag så vi ska sova på hotell fredag till lördag, såå mys. När vi åker hem på lördag ska vi stanna vid en galleria också och shoppa lite (är mest taggad på hotellfrukost haha♥) Kommer bli skoj att spendera en helg i Estocolmo med mammsen och pappsen!

Börjar 12

Har ingen matte idag, vet faktiskt inte varför haha men jag klagar inte. Börjar 12 och ska äta lunch här hemma snart. Har hunnit gjort klart en uppsats nu på morgonen också. Känns braaa. Nä nu ska jag äta och sen åka till schoolish. Puss

Pluggmys igår

Efter jag vart i Högbo igår cyklade jag hem till Vendela så gjorde vi chokladbollar med te och satt oss och pluggade lite. Sen när jag skulle hem lyckades jag ta fel dator haha. Men nu har jag fått tillbaka min igen så därför blir det lite efter-bloggning. 
 
Idag är det måndag, sitter i skolan nu och ska ha historia. Ska försöka skriva klart en uppsats som ska in i veckan, sen slutar jag. Himla skönt med måndagar ändå. Ska åka till gymmet direkt efter skolan och sen blir det väl nå plugg hemma. Kram!

Bikbok 129 kr


Runt sjön


Lördag

Idag har jag och Sanna varit i Valbo. Igår gick mina svarta byxor sönder, så var tvungen att köpa nya idag. Köpte också ett superfint linne från bikbok, måste visa sen! Nu på kvällen har vi ätit tacos. Natalie, Elvin och Cheve var också här men nu har dom åkt hem och snart ska vi kolla på Melodifestivalen. Kram!

Stay in place

Intersport, 399:-