10. 5 saker jag vill göra innan jag dör

Åka till USA med kompisar under en sommar eller något liknande, skulle vara huuur roligt som helst. Dock är jag nog för feg för det nu haha :/
 
Resa runt om i världen och fotografera mycket.
 
Flytta och få inreda min egen lägenhet.
 
Skaffa familj.
 
Äga ett par riktigt snygga träningsdojjor

Mysig fredag

Det var riktigt mysigt att ta en fika efter skolan, hade värsta sötsuget haha! När vi var klara så kom mamma ner till stan så gick vi och kollade lite, då köpte jag en sport-bh som jag tänkt köpa jättelänge! kan kanske visa er sen. Hade tänkt gå på träning ikväll men har verkligen ingen lust att träna utomhus idag så det blir en vilodag för mig. Ska kolla på New Girl nu och bara chilla och njuta av att det är helg! Pöss.

Sista januari

Idag är det sista januari och jag sitter i skolan just nu. Det bästa med vårat nya shcema är att vi börjar 10.20 på fredagar, huuur skönt?! Mamma är ledig idag också så vi hade mysmorgon och åt frukost tillsammans, sen skjutsade hon mig till skolan också♥ Efter skolan ska nog jag och några tjejer i klassen gå ner till stan och ta en fika :)
 
Har på mig detta idag. Kram!

9. En gammal och en ny bild på mig

Hahah orkar ej leta efter en finare "gammal bild". 

Kvällsfika

Förlåt för dålig bloggning. Men jag mår fortfarande inte bra och har inte haft orken heller. Vi börjar misstänka att jag är laktosintollerant så ska testa äta laktosfria produkter nu ett tag framöver och se om det blir bättre. Annars händer det inte något speciellt i mitt liv. Jag går i skolan, pluggar och tränar. Har nyss tagit mig lite kvällsfika, te och smörgås. Imorgon är det fredag också, sjukt skönt. Behöver helg, tänk att det var en hel vecka sen jag spelade tidningscupen(?!). 

I skolan

 
Sitter i skolan nu och äter lite frukost. Har ätit frukost imorse också men är hungrig haha, har haft redcord på profilen och det var joobbiiigt. Fast det är skönt att komma igång dagen med ett morgonpass. Nu ska jag ha svenska! pöss
 

8. Bild på mitt rum

Tog dessa bilder i december nån gång men har aldrig lagt upp dom, blev ju ett bra tillfälle nu. Jag har haft alla rum på övervåningen i stort sett. Började med det minsta, flyttade till det lite större och nu bor jag i mammas och pappas gamla sovrum. 

Sparkle


Summeeer

Tänk er detta nu

Bra träningsdag

Då var det måndag igen. Hade ett litet muntlig förhör idag på samhällskunskapen, även fast jag knappt hunnit pluggat i helgen pga cupen så gick det bra, hyfsat iallafall. Har nyss gymmat klart och nu befinner jag mig på jernvallen och väntar på att pappa ska sluta. Tänkte vara lite lat och åka bil med han hem istället för att cykla haha. Men gympasset gick hur bra som helst, ibland har jag mina bra träningsdagar när allt bara flyter på. 

Finbesök

Satt och gjorde ingenting så kom syster och Elvin hit och överraskade. Har inte träffat dem på jättelänge nu känns det som så det var jätteroligt!

Fotboll hela helgen

Gud är helt slut. Har kommit hem runt 1 både igår och i fredags och sedan gått upp för att spela matcher och dömt ca 8-9 stycken. Denna helg när det är cup är alltid så intense haha. Men det har vart hur roligt som helst, även fast vi inte gick vidare från gruppspelet. En vinst och tre förluster blev det för vårt lag.. Men idag har jag varit ner och kollat på semifinaler och finaler och SIF tog hem många segrar i olika åldrar vilket var hur roligt som helst! 

Taggad men nervös

Hade tänkt plugga idag men har inte blivit så. Istället har jag i lite smått panik läst om regler inför imorgon när det är Göransson-cup, tills jag ska döma alltså. Ska ju spela i helgen också! klockan 20.35 och 23.55 imorgon (fredag) och på lördag klockan 11.20 och 19.15. Är taggaaaad, men nervös också haha. Fast det är sjukt roligt att vara med på cup så jag tror det kommer bli bra vad som än händer. Får se hur mycket jag hinner blogga i helgen också, blir väl lite busy. Men vi hörs när vi hörs, puss!
 
Från tidningscupen förra året.
 

Mellanmål framför New Girl


Feeling good

Har mått bra två dagar i rad nu!! det är så härligt att (kanskee) jag börjar bli bättre. Annars så är jag i skolan just nu, har engelska men jag bloggar istället. Gud vad dåligt av mig. Ska börja jobba nu, men är i stort sett klar. Slutar vid fyra idag så det är mindre skoj. Sen ska jag träna iallafall, är typ frisk i min förkylning nu! 

Taxfree

Idag har vi fått hem taxfree-katalogen! Även fast jag nästan aldrig handlar något från den är det alltid roligt att kolla igenom. Man blir lite extra taggad på att åka iväg.

7. En bild som får mig att skratta

Hahahah vet ej vad som hände vid denna bild (den vänstra). Kolla Sannas näsa?!?! den högra är liksom normal men whaaat. Hahaha 

Remember why you started


6. Ett ställe jag vill åka till


Te

Har aldrig riktigt tyckt om te, men idag har jag druckit två koppar. Stolt haha. Ne men jag är förkyld och måååste bli frisk till tidningscupen. Blev inge gym idag heller, så nu befinner jag mig hemma hos Vendela. Vi ska nog kolla på "Frozen", har hört att den är braa så får se om den lever upp till förväntningarna! När jag kommer hem ska jag va med Sanna, skitlängesen vi träffades nu så det blir sköj. Ne men ska dricka upp mitt te nu, va social med vendis och kolla på film, puuussss.

5. En låt jag gillar

Jag har blivit kär i Ed Sheeran. "I see fire" som är med i The Hobbit är verkligen jättebra och jag lyssnar på den hela tiden♥

4. Ett favoritplagg

Blev två favoritplagg! men jag gillar som ni vet koftor och enkla fina linnen som man kan ha under. Bekvämt men fint.

Helgen



Uppdaterat dåligt i helgen, men har vart busy. Har kollat på Göransson-cup både igår med Ida och idag med Sanna P. Annars idag har jag ätit gofrukost med varma frallor och vart på fotbollsträning på kvällen. Bra söndag! ej taggad på ny skolvecka dock.. Slutar tidigt imorgon så det blir nog gym efter skolan som vanligt på måndagar. Hejdåå

3. En bild jag aldrig lagt upp på bloggen innan

 

Middag

Är så mätt nu haha! Men har haft en jättetrevlig kväll och nu ska jag bara chilla och njuta av att vara ledig imorgon!


2. En bild från varje land jag varit i

Har vart i Spanien tre gånger, annars har jag bara vart i de andra länderna en gång. Har vart i Finland också på kryssning typ men har ingen bild där ifrån haha. Mina bästa resor var nog resan till Polen och Thailand! 

Så fin dag

Idag är en sån dag man skulle vilja gå ut med kameran och fota massor! har vart jättefint hela dagen, men det kommer fler tillfällen! Började klockan 12.35 idag pga inställda lektioner och sånt. Har haft en ganska chill vecka, dock mycket arbete som man måste göra hemma. Igår fick jag medicin för min magkatarr också, den smakar skit. Men tror det redan blivit lite bättre av den. Gud vad skönt att slippa gå runt och må dåligt hela tiden, har mått illa, haft ont i magen och sånt men hoppas det slutar nu.
 
Ikväll ska jag ut och äta med alla tjejer i klassen, nästan alla iallafall. Det kommer bli myyyys. Puss ha en bra fredagskväll, det ska jag ha!
 
 

Mysfrulle och bio

Efter jag vaknat och gjort mig iordning cyklade jag hem till Vendela så gjorde vi frukost tillsammans, det var mumsigt!! och mysigt. Efter cyklade vi iväg till stan och gick på bio. Det var med skolan och vi såg "12 years a slave". Den var bra! men också väldigt hemsk. En film som kommer stanna i huvudet ett tag framåt tror jag. Nu har jag massa plugg att göra så byyee.

Halsband från Ginatricot


Linne

Detta var kärlek vid första ögonkastet haha! Kommer använda detta linne flitigt i sommar, och även när jag åker bort under februari!

1. En bild på mig + 10 fakta

Jag föredrar att sova ensam.
 
Jag har någon slags panikångest. Kan bli yr, börja må illa eller få svårt att andas om jag är nånstans där jag känner mig instängd tillexempel på bio eller på bussen, inte alltid men ibland 
 
Jag är så himla avis på dom som har fina ögonbryn och en fin näsa haha (?!) 
 
Jag har mått dåligt ganska länge nu och vi tror att jag har magkatarr (ska kolla upp det)
 
Hatar matlagningsprogram men älskar verkligen Sveriges mästerkock!!
 
Jag har åkt tåg ca 2 gånger i hela mitt liv.. 
 
Jag är nöjd med den linje jag valde på gymnasiet för jag har träffat så många nya härliga personer!
 
En av de bästa böckerna jag läst är nog "Hungerspelen"
 
Har blivit beroende av weheartit, kollar det flera gånger om dagen
 
Har även blivit beroende av New girl och att spela Candy Crush på ipaden (även fast jag är sämst)
 

10 dagar

1. En Bild på mig + 10 fakta

2. En Bild från varje land jag varit i

3. En Bild jag aldrig lagt upp på bloggen innan

4. Ett favoritplagg

5. En låt jag gillar

6. Ett ställe jag vill åka till

7. En Bild som får mig att skratta

8. Bild på mitt rum

9. En gammal och en ny bild på mig

10. 5 saker jag vill göra innan jag dör


Min tumblr

 
Jag har gått och skaffat tumblr, eller jag har haft det ett tag men har ej länkat den nånstans.
 
http://eenord.tumblr.com/ heter den så ni får jättegärna följa mig eller bara gå in och kika. 

Sovmorgon

Idag är det onsdag och det betyder sovmorgon till 10.10. Det är så skööönnt. Vaknade ganska tidigt så har kunnat haft en slappmorgon och även hunnit fotat vad jag har på mig idag. Dock blir det en kort skoldag då vi inte har våra sista två lektioner, också väldigt skönt. Ska få skjuts till skolan idag också, denna dag blir bara bättre och bättre.
 
Tröjan är från Ginatricot!

Måndag

Hellooo. Har vart riktigt trött idag, skyller på att det är måndag. Stannade kvar efter skolan nån timme och gjorde lite skolarbete och sen cyklade jag till jernvallen och tränade. Körde hopp och sen styrka. Känns bra efteråt så nu ska jag bara ta det lugnt hela kvällen. Puss.

Frussen


God mat hela dagen



Idag har jag vart i Valbo med Vendela och shoppat och ätit sjukt god mat på Ikea. Till kvällsmat blev det hemmagjord pizza vilket också var sjukt gott haha. Är mätt. Jag hittade lite fina saker i Valbo som ni får se i lite olika inlägg så småningom. Förstår inte, är värsta richbitch men shoppar ganska ofta nu för tiden. Pengarna försvinner liksom inte?! Känns det som iallafall, kanske är helt pank egentligen typ nå fel på kortet. Hoppas inte. Hejdå ha en fortsatt bra lördagskväll! 

Outfits från weheartit


Snö

Vad vintrigt det blev helt plötsligt. Hade liksom ställt in mig på att det inte skulle komma någon snö den här vintern! men det är faktiskt lite mysigt, eller det är mysigt. Nu kan jag åka till Kungsberg någon dag! älskar att åka slalom, det är så härligt. Synd bara att man knappt har tid på helgerna.. 

Känner mig hel igen

Hej bloggen. Nu har jag gått de två första dagarna i skolan. Jag trodde att det skulle vara lite mjukstart direkt efter ett lov men icke, vi har kört på lektionerna som vanligt. Jag har ju vart mobillös också. Om jag ska vara ärlig så var det ganska skönt att vara utan den ett tag. Att inte behöva tänka på att man har med sig den överallt och sånt (fast har saknat den mest). Man märker verkligen hur beroende man är av sin mobil när man inte har någon haha. Meeeeen, nu har jag en!! eller den håller på att installeras nu men har en iallafall. Känner mig hel igen. En iphone 5 svart. Ville ha en vit men det var typ slut på dom överallt (what??). Men jag är så tacksam att jag har en mobil nu haha. 

Sista dagen på lovet

Först kom Sanna hit så gjorde vi lunch tillsammans och sen åkte vi ner till Wayne's och fikade. Sist vi skulle dit var det stängt så vi tog det idag istället. När jag kom hem åkte jag på domarutbildning, ska döma på tidningscupen i år igen (vill inteeeee). Lyckades ha sönder min telefon då också, ååhhh. Så man får skriva på facebook eller twitter om det är något tills jag lagat den eller fixat en ny. Imorgon är det skola också, orkar ej. Men roligt att träffa alla igen! hejdå vi höres

Friidrottstävling

Idag har jag och mamma följt med när pappa tävlat i Bollnäs, det var DM tror jag. Han vann, grattis grattis!!. När jag kom hem åkte jag på fotbollsträning, det var verkligen jättelängesen jag tränade. Skönt att komma igång igen, bara jag inte får värsta sjukan nu haha.. 

Söndag

Var tvungen att testa min fjärrutlösare som jag köpte igår. Såhär ser jag iallafall ut idag och nu ska jag möta upp Sanna och Sofia så ska vi åka ner till Wayne's och fika, fast jag måste äta. Har ej ätit lunch, haha. Vi hörs.

iPad 2

Även fast jag är sjukling följde jag med mamma och pappa till Valbo och Gävle idag. Vi skulle kolla på en iPad 2 som vi hittade på Elgiganten. Jag själv tycker att iPads är ganska onödiga men vi ska ha med den när vi åker på resor, kommer säkert bli fäst vid den haha. Vi kollade på kakel och sånt också, ska fixa lite i köket. Aja hejdå nu ska jag kolla på Arsenal! puss

Förkyld


Igår började jag känna mig lite småförkyld och idag har det blivit sämre :( gick ut på en promenad med Sanna och sen har jag bara legat i soffan, ätit mat och kollat på New Girl. Det suger eftersom fotbollen börjar idag. Aja jag får krya på mig och bli frisk as soon as possible. 

så fint

Något jag verkligen tycker är fint är ombre, när den går över från brunt till blont. Mest som den sista bilden, väldigt naturlig liksom. Viillll, men skulle säkert ångra mig. Får tänka på saken.

Mellandagsrea åter igen

Eller kallar man det mellandagsrea längre? är väl inte mellandagar nu men whateveeer. Har vart i Valbo med Sanna idag, alltid skoj med shoppingdagar.. okej inte under de värsta dagarna på rean, men idag var det lugnt. Köpte ett par jättefiiina pyjamasshorts på Ginatricot, ett linne och en kofta på Vera Moda. Upptäckte att jag har väldigt mycket koftor hehe, men det är alltid bra att ha. Bästa plagget helt klart. Köpte också ett vitt nagellack (så fint) och en ögonbrynspenna. 

Pingis



Mis amigos frågade om jag ville hitta på nåt, and pingis it was. Typ 100 årsen man spelade men det var lite skoj, haha. Sen kom Johannes och Alex också, slutade med att vi hamnade hemma hos Johannes som vanligt. Nu är jag så jäkla trött (sovit 5 timmar inatt). Need sleeep, godnatt

Mitt första inlägg 2014

2014!!!!!!! shitshit. Hade en suuuper nyårsafton, så mysigt. 2013 har vart hur bra som helst men jag hoppas att detta år kommer bli bättre! Ni får bilder från igår istället för en massa text.