Bion


Har nyss kommit hem från Gävle, filmen var bra!! Inte lika bra som ettan men ändå jättebra, drygt att vänta ett år på nästa.. Men jag har ju läst böckerna så det går ingen nöd på mig. Nu ska jag antagligen sova, är skittrött.

Kvällens


Catching fire

Snart kommer Sanna hit så ska vi ta bussen till Gävle och möta upp Erik och Julia. Vi ska äta nånstans och sen se på "Catching fire", har längtat såååå efter att få se den! Hoppas den uppfyller mina förväntningar. Kommer iallafall bli roligt att träffa mina saknade vänner igen! 

Jul och vinter

 

Träningstights

Köpte dessa när jag var i Valbo sist, använde dom för första gången idag på idrotten och de var jättesköna. De finns på h&m för 199 kr.

Tips på torrschampo

Ett torrschampo som jag använder är "Batiste" för blont hår. Det finns för olika hårfärger, det finns helt vanliga också typ för "normalt hår". På bilden ser ni håret efter jag använt det, och det är min fettigaste hårdag så det fungerar faktiskt! Jag köpte min på Lindex för typ 150 kr.

Ed Sheeran


Dagens


Jeansen är från h&m, linnet från Ginatricot och tröjan har jag lånat av Vendela. Förresten så fyller Vendela år idag, så grattis ännu en gång! Puss på dig. 

Mitt i veckan

Imorse när jag vart i skolan en stund började jag må illa, men jag var kvar iallafall för att skriva provet och ha redovisningen. Det gick över hyfsat sen iallafall, så det var bra att jag stannade. By the way, provet och dedär gick bra, helt okej iallafall. Nu ska jag snart byta om och åka på fotbollsträning. A normal day. Haha nej måste sluta skriva småsaker på engelska. På tal om det, har engelskaredovisning imorgon.. Hörs. 

Resa bokad

Har glömt att berätta detta på bloggen, men vi har bokat en utomlandsresa till Gran Canaria på sportlovet! Vi var på samma hotell för ungefär sju år sedan, och jag har bara bra minnen därifrån, så det ska bli roligt att åka dit igen :D Älskar att ha en resa att se fram emot nu när det börjar bli vinter och kallt! 

Bilderna är från hemsidan!

Ingen bra känsla

Sitter just nu och försöker läsa om historiaprovet jag har imon. Kan meddela att det inte är lätt när One direction släppt ett nytt album och man bara vill lyssna på de. Det får gå som det går. Har även svenskaredovisning imorgon, en viktig dag imon alltså. Plus att jag börjar känna mig lite småsjuk.. Inte bra detta! Hoppas jag överlever morgondagen iallafall. Nu ska jag skita i det här och kolla fotboll istället. 
 

Smoothie

Efter skolan gick jag och Vendela hem till henne och pluggade, blev en del skratt också, haha men vi fick lite gjort! På bilden ser ni våra smoothies som vi gjore, de blev jättegodaaa. Älskar smoothies♥

Tips på saker man kan önska sig i julklapp

 

Mysbelysning

Hörrni, idag är det en månad till julafton! och just nu håller mamma på att ta fram ljusstakar, byter gardiner och jag har skaffat lite mysbelysning i mitt rum.

Två linnen

Vera moda - 200 kr / Ginatricot - 149 kr
 
Följde med mamma och syster till Valbo i förmiddags. Vi hade tänkt åka "en kortis" men vi kom hem fyra timmar senare.. Hittade iallafall två superfina linnen! Linnet på andra bilden har jag alltid velat haft men det har vart slut på min storlek varje gång jag kollat, och nu hade det kommit in fler! Men nu ska jag försöka plugga lite.. Låter inte roligt alls faktiskt.
 
 

Ett lite vintrigare Högbo


Massa inspiration


Lite bortglömda bilder


Header

Testade att fixa headern nu och det blev bra på första försöket! Brukar jämt krångla annars. Kommer ha dessa bilder tills vidare, kanske byter sen när jag fotat lite vinterbilder :) 

Engelskabok och mellis

Fredag! Skoldagen har vart lugn, egentligen har hela veckan vart rätt chill. Efter skolan gick jag och Vendela till Gästrikegym och körde lite där, känns bra att ha kommit igång med styrketräningen nu! 
 
Nu sitter jag och äter mellis, som ni ser på bilden, och ska snart läsa min engelskabok, pretty little liars! Har som engelskaläxa typ att läsa en engelsk bok och sen skriva en bokrecension.. Lite jobbigt men man lär sig lite iallafall! Klockan halv sju ska jag åka till AGA och möta Vendela, Maria och Alexandra så ska vi äta där. Vi har taggat jätttelänge. Haha, puss!

Stjärna

 

SNÖ

Imorse när jag skulle cykla till skolan började det snöa och sen har det fortsatt näst intill hela dagen. Jag tycker det är jättemysigt, synd bara att det blir till slask.. Men första riktiga snön är alltid mysig. Skoldagen har iallfall vart hur chill som helst, slutade egentligen efter spanskan pga inställda lektioner men jag var kvar tills min idrottsprofil och gjorde massa plugg. Det känns skönt att man kan börja bocka av lite grejer från plugglistan nu. 
 
Har haft feta lusten att åka hem och fota snön hela dagen, men såklart är det mörkt när man kommer hem och nu är det bara slask.. Ledsen. Haha nej men jag måste ut och fota lite snart! Har sån bildbrist. 
 

 
 

Dagens


Sorry för dålig mobilbild, har iallafall detta på mig idag! Både linnet och koftan är från Cubus. Nu ska jag cykla till skolan och ha espanol, yey..

20/11

Tjooo. Onsdag idag, har något hat både mot onsdagar och torsdagar, bara tråkiga lektioner. Meeen, vad kan man göra. Har iallafall klarat mig igenom denna skoldag, och efter skolan åkte jag ner på träning och nu hade jag tänkt plugga med hamnade här istället, har noll motivation och jag är skoltrött. Får hålla ut till jullovet.

Sverige - Portugal

20.45 sparkar de igång. Självklart ska jag kolla, dock tror jag att det blir en förlust. Haha negativ jag är, men har den känslan bara. Får väl se om jag hade fel eller rätt senare ikväll! Zlatan syntes ju knappt förra matchen, hoppas han är bättre ikväll. Skulle vart jättecoolt att vara där och titta! har alltid velat åka på en stormatch, det skulle va stort. 

Fotat julbilder

Heej bloggen. Ni kanske ser att jag ändrat designen, har länge tänkt på att jag vill ha en bredare blogg så jag kan ladda upp större bilder. Jag blev väldigt nöjd iallafall, men jag kommer nog hålla på att fixa med smådetaljer som headern och så! 
 
Idag har jag vart i skolan som vanligt. Har sååå mycket plugg just nu, massa redovisningar, läxförhör och prov. Har haft en jättelugn peridod men nu kommer allt samtidigt.. Efter skolan åkte jag hem till syster, vi fotade lite julbilder på Elvin. Men han var ganska trött så det gick inte så värst bra.. Men några fina bilder blev det nog! 
 
~mobilbild~

Hår

 
 

Ansiktsprodukter

Den första använder jag till att tvätta bort sminket med, den funkar verkligen jättebra! 
 
Den andra, som också är på den andra bilden, använder jag innan jag sminkar mig. Den gör ren huden och det är skönt att känna sig fräsch innan man sminkar sig.
 
Den sista använder jag efter båda två så inte huden blir torr. Allt detta funkar för mig eftersom jag ganska sällan får finnar eller problem med min hy. Allt går att köpa på apoteket, eller på nån mataffär tror jag. 

Söndagsträning

Har vart och sprungit på bj-arena med pappa nu på förmiddagen. Det var soligt och det gick bra, så det var skoj. Nu ska jag byta om och sen gå och möta Vendela så ska vi plugga lite här hemma hos mig.

Myskväll

Vart hos syster hela kvällen eftersom hon och Elvin var ensamma hemma, mysigt att umgås med dom! Vi åt mat, gick på en liten prommis och kollade på "Så mycket bättre" medans Elvin somnade i sängen. Nu ska jag också gå till sängen, haha! Godnatt.

Fotbollstittande

Blev lite ändrade planer, gick hem till Johannes och kollade på idol och fotboll med han, Jonas, Markus, Erik, Jocke och Alex. Det var roligt att träffa alla igen! Var ett tag sen. Matchen gick ju som den gick, får hoppas på vinst på tisdag istället! Nu ska jag sooova, natti.

Äntligen fredag

Ska bli så skönt med helg nu! Dock har jag ganska mycket plugg jag behöver göra över helgen.. Men jag får ta tag i det imorgon för nu ska jag bara ta det lugnt, kolla idol och sen fotboll! Har nyss kommit hem från gymmet, det gick bra! Körde mage, rygg och sidan och på måndag blir det ben och armar! Nu ska jag byta om till myskläder, hejdåå! 

Nyttiga mellanmål

Huuuur gott ser inte detta ut? 

Bondelid

Har haft på mig den här fina tröjan idag, köpte den när jag var på lager 157. Saker jag köpte då kommer komma upp i olika inlägg som detta. 
 
Den här torsdagen har vart precis som en vanlig torsdag. Skola, idrottsprofil och sen hem och inte göra så mycket vettigt. Just nu sitter jag och lyssnar på Håkan Hellström?! Har aldrig gillat hans musikstil innan men nu börjar jag fatta grejen, haha.
Imorgon ska nog jag och Vendela fika efter skolan och sen åka till gymmet. Blir bra det. Puss!

Utanför mitt fönster imorse

 



Today's

Tröjan är från Ginatricot och jeansen från lager 157.

Frågor och svar

Hur gammal är du? 16

Hur gammal känner du dig? 15, haha

Vad har du gjort i dag? Spelat fotboll, vart i skolan och sen umgåtts med Sanna. 

Vilken film såg du senast? The amazing spiderman, tror jag! minns knappt.

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför? Sommaren! man är ledig, det är varmt, man kan ta dagen som den kommer. 

Är du besatt av någonting? Fåånen

Beskriv platsen du befinner dig på just nu? I soffan i vardagsrummet framför teven.

När vaknade du i dag? typ 6 (!?)

Vilken är din favorithögtid? Juuuul, mysigaste.

Vad lyssnar du på just nu? Just nu lyssnar jag på teven, vilket är bandy haha.  

Har du någon gång brutit ett ben? Ja, för några år sedan när jag spelade fotbollsmatch bröt jag benet.

Snarkar du? Inte vad jag vet.. 

Hur går du helst klädd? Jeans och en tröja, simpelt men mysigt.

Vilket stjärntecken är du född i? Skorpion.

Vad sa du senast? "Vart det mål?"

Vad har du i dina fickor? Har inga fickor på mig just nu. Men i min jacka har jag typ nycklar, passerkort, gymkort, läppsyl, mobil. 

Vad köpte du senast? Kläder i think 

Hur många gånger har du flyttat? En gång när jag var typ 5 veckor, hehe.

Vad åt du till frukost? Två rostade mackor, en kiwi och juice.

Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Jag var 6 år, gick i förskolan på vallhov, hade det bra antar jag. Haha.

Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? På nattduksbordet bredvid sängen.

Är du blyg? Både ja och nej.

Vad heter du i andranamn? Emma.

Har du svenskt ursprung? Ja, svensk rakt igenom. 

Har du, eller har haft, något smeknamn? Nä inte precis, Sanna brukar kalla mig Eöin på sms för hon skrev jämt fel och nu kallar hon mig så, haha. 

 
 

Sommar

Kollar igenom gamla bilder och jag saknar sommaren sååå mycket. Vill ha värme. Men är ändå taggad på jul och vinter, lite delade tankar.
Åhhh detta gör mig så nostalgisk!!

Hårdpass

Weheartit.
 
Började skolan vid 8.20, det var riktigt kallt ute imorse! Hade bara två lektioner och slutade efter lunch. Då gick jag och Vendela ner till jernvallen och gymmade. Vi var där ungefär 2 timmar, körde hela kroppen, riktigt jobbigt var det! Men skönt efteråt. Har faktiskt inge plugg nu så vet inte vad jag ska göra, ta en dusch och sen kanske kolla på nån serie.

Igår



Igår följde jag och mamma med Natalie och hennes kille till Köping. De skulle hälsa på Natalies nå släktingar så vi följde med, också stannade vi vid en galleria där det fanns lager 157 på ditvägen. Hittade faktiskt mycket fint! En lyckad söndag blev det.

Klädcollage


Alltid god mat hemma hos farmor

Hej! Igårkväll var jag på avslutning med fotbollslaget på Monroes, det var kul att få träffa alla igen!! Gott med tacobuffé också ;) 
Idag åkte jag på träning vid 11 och nu på kvällen har vi ätit middag hemma hos farmor, mormor och morfar var också där. Ovanligt vi är där och äter, haha! Men gott äre som tur är :D
 
 

Ooopsi

Hade på mig min nya myskofta idag.
 
Halloj, det var ett tag sen.. Kan inte säga att jag vart speciellt upptagen för det har jag inte, har mest inte orkat och inte haft något att blogga om. 
 
Idag hade jag lång sovmorgon, 11.10. Skoldagen gick rätt fort ändå, men det var ju mörkt när jag skulle åka hem! Kändes konstigt.. Men man måste börja vänja sig nu när vintern kommer, haha! Sen har jag vart på fotbollsträning och efter körde vi styrketräning, det var joobbiigt. aja hejdå allihopa 

Lunch hemma hos mormor och morfar


Sista lovdagen

Söndag idag, jag känner faktiskt ingen söndagsångest och har inget emot att gå tillbaka till skolan. Kommer nog ångra det några veckor framåt.. Idag ska jag iallafall åka till mormor och morfar och sen ska jag, mamma och pappa kolla på bandy. Fråga mig inte varför, det är gratis typ. Kan ju vara skoj.. Haha hejdåå.

Jag idag

 

Vinterskor

399 kr på skopunkten.

Halloween

Jag och sanna igår! Jag som Scooby-Doo och Sanna som näbbdjuret Perry, fina va? Dock slutade vårt "festande" med filmmys hemma hos Sanna istället. Bättre det.

Naked juice bar

Följde med syster, hennes kille och Elvin till gävle idag, hade inget annat planerat. Hade inte tänkt köpa något men hittade ett par jättefina vinterskor! Ni får se sen när jag fotat dom. Köpte också en smoothie på naked juice bar, har blivit kär i de nu efter jag och Sanna smakade, haha!